GOSPODINE PEREZ, ČUJETE LI OVO? / Ante Ćorić otkrio gdje bi htio nastaviti svoju karijeru

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
18.12.2015.
9:38
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

Iako zvuči nevjerojatno, Ćorić je navodno odbio Real Madrid. Hrvatski nogometaš smatra da taj transfer ne bi bio dobar za njegovu karijeru jer madridski klub nije poznat kao momčad koja daje mnogo prilika mladim nogometašima. Za 18-godišnjeg nogometaša zainteresiran je i portugalski velikan Porto, a transfer u taj klub, poznat po dobrom radu s mladima, Ćoriću je mnogo privlačniji.

12 milijuna

Predsjednik Porta Jorge Nuno Pinto da Costa navodno je oduševljen Ćorićem i htio bi mladog nogometaša što prije vidjeti u svojem klubu, a tamo bi, za razliku od Reala, mnogo lakše mogao do pozicije u prvoj momčadi i velike minutaže. Dinamo će za Ćorića tražiti najmanje 12 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u četvrtak smo pisali da su predstavnici Reala u srijedu stigli u Zagreb na pregovore oko transfera Ante Ćorića, javio je Večernji list. Mladić koji nije u milosti obitelji Mamić bori se za minutažu u Dinamu, ali njegove kvalitete su navodno prepoznali u ‘kraljevskom klubu’, te se glavni klupski skaut Pedro Compaire našao s predstavnicima 18-godišnjeg veznjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo