fantastični payet /

Gospodin nepobjedivi: treća uzastopna pobjeda Bilićeva West Hama

Posljednji ligaški poraz momčad Slavena Bilića je doživjela 22. studenog od Tottenhama, a nakon toga nanizala je pet neodlučenih susreta i tri pobjede

13.1.2016.
8:04
VOYO logo

U susretu 21. kola engleskog nogometnog prvenstva West Ham, kojeg vodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić, je na gostovanju pobijedio Bournemouth 3-1 upisavši treću uzastopnu pobjedu, ali i osmi uzastopni susret bez poraza.

Posljednji ligaški poraz momčad Slavena Bilića je doživjela 22. studenog od Tottenhama, a nakon toga nanizala je pet neodlučenih susreta i tri pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je protiv Bournemoutha odigrao loše prvo, ali i sjajno drugo poluvrijeme. Nakon prvih 45 minuta domaćin je vodio 1-0 golom Harryja Artera (17), međutim nastavak je donio sjajnu predstavu 'čekičara'. West Ham je izjednačio u 67. minuti fantastičnim pogotkom Dimitrija Payeta iz slobodnog udarca sa 20-tak metara. Sjajni Francuz je sedam minuta kasnije asistirao Enneru Valenciji za vodstvom, a trijumf gostiju potvrdio je Valencija još jednim golom iz slobodnjaka u 84. minuti. 

Hrvatski napadač Nikica Jelavić utakmicu je započeo na klupi, no u igru je ušao već u 15. minuti nakon što se ozlijedio Andrew Carroll.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večeras su odigrane još dvije utakmice. Newcastle United i Manchester United su odigrali 3-3, dok je Aston Villa pobijedila Crystal Palace 1-0. 

"Svrake" i "Crveni vragovi" su odigrali sjajnu utakmicu na St James Parku. ManU je vodio 2-0 i 3-2, no domaćin je uspio izboriti remi i to golom Paula Dummett u sudačkoj nadoknadi. Golove za goste zabili su Wayne Rooney (9-11m, 79) i Jeese Lingard (38), a dok su strijelci za Newcastle bili i Georginio Wijnaldum (42), Aleksandar Mitrović (67-11m).
Aston Villa je pobijedila Crystal Palace 1-0 pogotkom Joleona Lescott u 58. minuti, nakon velike pogreške vratara Waynea Hennesseyja. Bila je to tek druga Villina pobjeda ove sezone.
Preostale utakmice 21. kola su u srijedu, a na rasporedu je i veliki derbi između Liverpoola i Arsenala.

Na ljestvici vodi Arsenal sa 42 boda, leicester City na drugom mjestu ima dva boda manje, a treći je Manchester City sa 39 bodova. Tottenham je četvrti sa 36 bodova, a West Ham se probio na petu poziciju s 35 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo