GORICA SE VRATILA IZ MRTVIH I IZBORILA REMI PROTIV INTERA: / Uspjeli su iskoristiti igrača više i vratiti se u dvoboj

Image
Foto: PIXSELL

Još jedna podjela bodova nakon remija u jadranskom derbiju

16.2.2019.
19:31
PIXSELL
VOYO logo

U utakmici 21. kola Prve HNL Gorica i Inter su igrali 2-2 (1-2). Gosti iz Zaprešića vrlo rano su poveli sa 2-0, ali već do 20. minute domaći su uspjeli smanjiti zaostatak, a Inter je ostao s igračem manje jer je zbog dva žuta kartona isključen Šimunec.

No, Gorica je uspjela poravnati tek u samoj završnici dvoboja iako je na početku drugog poluvremena imala i kazneni udarac kojega je Marković obranio Zwolinskom. Peta Gorica sada ima 31 bod, jedan više od šestog Hajduka, dok je Inter ostao osmi sa 18 bodova, tri manje od sedmog Slavena Belupa, a dva više od devete Istre 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez promjena na vrhu

Pred 1.500 gledatelja na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici sudio je Mlakar iz Zagreba. Ranije danas, u derbiju 21. kola Prve HNL Rijeka i Hajduk su na stadionu Rujevica igrali 0-0. Bio je to susret s vrlo malo prilika u kojemu su u prvom poluvremenu bolji bili gosti iz Splita, dok je u nastavku domaćin imao više od igre.

Ipak, niti jedan sastav nije uspio materijalizirati razdoblja svoje dobre igre pa je podjela bodova realan ishod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je sada druga sa 38 bodova, jednim više uz utakmicu više od trećeg Osijeka, dok se šesti Hajduk bodovno izjednačio s petom Goricom, koja od 17.30 sati igra protiv Intera, oba sastava imaju po 30 bodova. Na vrhu je Dinamo sa 51 bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo