GORICA PROTIV HAJDUKA JURI POVIJESNI REZULTAT: / 'Nitko od mene sretniji zbog njih ako bi nam to sada uspjelo'

Image

Ove momčadi igrale su međusobno prošlog vikenda

15.3.2021.
15:49
VOYO logo

Nogometaši Hajduka i Gorice u utorak s početkom u 18 sati igraju četvrtinu finala Hrvatskog nogometnog kupa. Ove dvije momčadi odmjerile su, inače, snage prošlog vikenda (1:1).

"Znamo da nas čeka drukčija utakmica. Imamo prednosti, ali i određene mane, kao i naši rivali s obzirom na to da smo prije dva dana igrali jedni protiv drugih. Znamo koliko je ova utakmica važna i koliko znači za našu budućnost, za naš put. utakmica biti vrlo intenzivna, izjednačena s dosta duela. Moramo pokušati odigrati našu utakmicu i prikazati naše dobre stvari, reducirati greške i nastojati biti perfektni", kazao je dan prije utakmice trener Hajduka Paolo Tramezzani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Tražit ću od svojih igrača da uživaju, nemamo neki pritisak, samo želimo odigrati dobru utakmicu i ako zaslužimo ući u polufinale. Malo veći je pritisak na Hajduku. Mislim da će utakmica biti dobra za gledanje. Hajduk je i u subotu pokazao da ima individualnu kvalitetu. Mi mislimo da momčadska igra na kraju nosi prevagu. Bez obzira na pojedinca koji može presuditi iz nekog korner, slobodnog udarca", rekao je trener Gorice Siniša Oreščanin. Njegova momčad dima priliku doći do povijesnog rezultata. Naime, Gorica nikada nije bila u polufinalu Kupa.

"Nitko sretniji od mene baš zbog ljudi iz ovog kraja ako bi nam to sada uspjelo, no ne želim opterećivati sebe ni momčad. Moramo shvatiti ovo kao još jednu utakmicu povoljnu za nadogradnju", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo