Gore ne može: Ajax pred vratima, a Dinamo u rasulu!

Slavni nizozemski klub u utorak dolazi u Zagreb i Dinamo bi se s njim trebao 'tući' za treće mjesto u skupini, no situacija u redovima hrvatskog prvaka nije nimalo dobra i obećavajuća.

15.10.2011.
21:30
VOYO logo

U Zadru je u petak bilo vrlo burno. Noć uoči susreta na Stanovima lokalni huligani su napali hotel u kojem su Modri bili smješteni, a Jurčićevi igrači su blijedim nastupom upisali prvi prvenstveni poraz koji je jako razljutio Zdravka Mamića.

Prvi čovjek Dinama izvrijeđao je svoje 'bahate i umišljene zvijezde' te najavio kako "ide na bolovanje jer ne želi gledati te jadnike", a navijači Modrih su na tribini imali obračun 'Mamićevaca' i 'Nemamićevaca'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još kad se svemu tome doda da su Milan Badelj i Mateo Kovačič ozlijeđeni te najvjerojatnije neće moći nastupiti protiv Ajaxa, situacija je daleko od idealne.

"Obzirom na teren i uvjete kakvi su bili moja se ekipa morala 'potući' za bodove, a na to nisu bili spremni i izgubili smo. Nije to karakter nego mi jednostavno vježbamo neki drugi nogomet. Ne bih podcjenjivao nikoga niti volio da se iz ove izjave izvuče nešto negativno. Jednostavno mi ne uigravamo nogomet gdje je 90 minuta duel igra, a većinu vremena lopta u zraku", izjavio je Jurčić nakon poraza i okrenuo se ozljedama u svojoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Badelj u subotu nije bio na treningu jer je osjetio bolove, a Kovačić u mišiću u preponi. Sve u svemu, situacija s njima nije dobra i lako je moguće da su oni izgubljeni za utakmicu s Ajaxom", tvrdi trener Dinama koji je prokomentirao slavni nizozemski klub koji u utorak dolazi u Zagreb.

"Oni također imaju problema s ozljedama jer su ostali bez napadača Sigthorssona koji je dosta bitan za njihovu igru i baš me zanima kakvo će rješenje tražiti trener De Boer. Mislim da nije zadovoljan Bulykinom. Inače, o Ajaxu i njihovoj igri se sve zna: puno igraju preko golmana, stoperi pokreću napade, nema nikakve panike i pokušavaju nametnuti svoj stil igre; tako je to već godinama. Na nama je mobilizirati se, dignuti i pokušati "raskopati" njihov stil igre", izjavio je Jurčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Vezani članci:

arti-201110141041006 arti-201110141016006 arti-201110140670006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo