Vatreni zaprijetio: 'Da smo ga uhvatili, razbili bi mu fotoaparat!'

Hrvatski nogometni reprezentativci razmiljeli su se po cijeloj Europi nakon povratka iz Brazila, i razumljivo, malo je onih koji svoje dojmove nakon prebrzog ispadanja žele podijeliti s javnosti.

27.6.2014.
16:48
VOYO logo

"Ja nisam izbornik, on je izbornik da slušam njegove zahtjeve i da se ponašam kako on hoće. Meksiko? Dobri su, igrali su bolje, bili su življi, iskoristili šanse, premda im po mom viđenju ne dajem neku daleku budućnost na svjetskom prvenstvu. Mogli smo bolje igrati, trebali bolje, trebali smo dobiti utakmicu, bila nam je najvažnija, ali nismo. Taj dan bili su bolji i trebamo im čestitati", izjavio je Šifo za portal Šibenik IN.

Iako je u susretu protiv Meksika dosta toga bilo nelogično posloženo, 30-godišnji Šibenčanin apsolutno podržava izbor Nike Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rakitića i Modrića ne mogu komentirati, kao igrač i suigrač, to nije moje. Pravo je izbornika što on vidi i kako to izgleda. Inače, oni igraju u klubovima zadnjeg veznog i nema razloga zašto ne bi to u reprezentaciji igrali. Pojavile su se priče da smo trebali igrati sa zadnjim veznim, ali to sve zavisi, oni su dva zadnja vezna, a po meni su odigrali dobro".

Osvrnuo se Šifo ne baš biranim riječima i na aferu koja je razljutila reperezentativce. Čak je i zaprijetio fotoreporteru koji je slikao Vatrene u golišavom izdanju na bazenu u hrvatskom kampu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što su izašle slike, nama je bilo ok, ali te slike donose probleme drugima koje nismo u tom trenu htjeli, ali taj koji je slikavao bio je jako hrabar jer da smo ga uhvatili, razbili bi mu fotoaparat. Nije nama to puno smetalo, ali, eto, barem dobro izgledamo", objasnio je hrvatski stoper koji je još uvijek igrač moskovskog Dinama, na posudbi u Panathinaikosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo