GOJAK ZAHVALIO MAMIĆIMA NAKON NAPUŠTANJA DINAMA: / Dinamo će na njemu zaraditi šest milijuna eura

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

On je već šesti igrač koji je napustio Dinamo ovoga ljeta

6.10.2020.
13:36
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine Amer Gojak (23) napustio je redove Dinama i karijeru će nastaviti u talijanskom prvoligašu Torinu, objavili su klubovi.

Gojak seli u Torino na posudbu, a na koncu sezone će otupiti njegov ugovor. Nagađa se kako će Modri zaraditi oko šest milijuna eura. Gojak se od Dinama oprostio podužom porukom na svom Instagramu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šest godina sam nosio dres Dinama. S ponosom i čašću kao da sam rođen u Zagrebu. U Dinamu sam postao igrač, reprezentativac svoje zemlje i Zagreb ću uvijek nositi u srcu kao svoj grad nakon rodnog Sarajeva. Bilo je puno sreće, malo i tuge, ogromnog zadovoljstva a ponekad i razočarenja! No, sve je to život i jedna stepenica koju moraš preskočiti na putu do uspjeha.

Želim se zahvaliti svima koji su mi ovih šest godina učinili život najljepšim na svijetu. Od Zdravka i Zorana Mamića koji su me doveli u Dinamo, svih trenera koje sam imao u klubu, svih mojih suigrača s kojima sam dijelio dobro i zlo. Momci, posebni ste!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskreno se zahvaljujem svim onim vrijednim ljudima koje nitko ne spominje, a koji čine Dinamo onim što taj klub jest: velik da veći ne može biti! Od Tompe i Iveka, Anamarije, Galeta, Bukija, Ivanke, Luce… Svi vi ste zaslužni ne samo što sam postao nogometaš već što sam postao čovjek! I od srca vam hvala na tome! Hvala predsjedniku Barišiću i gospođi Peras koji vode moj Dinamo. Nije vam lako, ali „Nema predaje“.

I na kraju, najveće hvala navijačima Dinama! Teško ću ikada moći zaboraviti onu plavu Budimpeštu, San Siro, Etihad, Allianz Arenu… Čuvajte naš Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Davao sam uvijek sve od sebe za ovaj klub i nije mi lako ostaviti ga iza sebe, ali to je život! Voli vas vaš Goja", napisao je Gojak na svom Instagramu.

Image
DINAMO JE HAJDUKU PONUDIO VIŠE OD 20 MILIJUNA KUNA I ZABORAVLJENU ZVIJEZDU: /

Splićani su njihovu ponudu glatko odbili

Image
DINAMO JE HAJDUKU PONUDIO VIŠE OD 20 MILIJUNA KUNA I ZABORAVLJENU ZVIJEZDU: /

Splićani su njihovu ponudu glatko odbili

Čistka na Maksimiru

Gojak je u Maksimir stigao 2015. iz sarajevskog Olimpika i za Dinamo je upisao 161 službeni nastup i 15 golova, te još 30-tak za Dinamovu B i juniorsku momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gojak se također, može pohvaliti i sa 12 nastupa i četiri gola za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

On je već šesti igrač koji je napustio Dinamo ovoga ljeta. Prije njega otišli su Nikola Moro, Damian Kadzior, Emir Dilaver, Antonio Marin i Sandro Kulenović, dok je Joško Gvardiol potpisao za RB Leipzig, ali će ostati na posudbi u Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo