Hrvat zadivio u spektaklu: 'Šteta što je bio na poraženoj strani'

Čudesna je bila utakmica Primere u srijedu između madridskog Reala i Seville. Završilo je nadmetanje na Santiago Bernabeu sa čak 7:3 za domaću momčad, a Ivan Rakitić je dobio pohvale.

31.10.2013.
10:30
VOYO logo

Tri je pogotka za Real postigao Cristiano Ronaldo, a dva Gareth Bale, s tim da su ovom potonjem to bili prvi pogoci na Santiago Bernabeu, u dresu njegovog novog kluba.

Na drugoj je strani kakvu-takvu ravnotežu najbolje održavao hrvatski nogometaš Ivan Rakitić koji je također bio dvostruki strijelac, a bio je milimetrima blizu i hat-tricka, no promašio je udarac s bijele točke u nastavku ogleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šteta što je Rakitić bio na poraženoj strani", ustvrdio je ugledni nogometni portal Goal.com dajući Rakitiću ocjenu tri, ali i hvaleći ga za njegovu predstavu na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goal.com je igračem utakmice proglasio Garetha Balea koji je dobio maksimalnu ocjenu 5, baš kao i Cristiano Ronaldo i Karim Benzema. Luka Modrić je, pak, ostao bez ocjene zbog male minutaže koju je dobio pred kraj ogleda (ušao u 71. minuti).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo