Čeka se potvrda senzacije! Potpis ugovora od 60 milijuna eura!

Ugledni nogometni portal Goal.com tvrdi da je jedan od najubojitijih napadača i velika želja Chelseaja Radamel Falcao na putu prema Monacu gdje bi trebao potpisati ugovor.

13.5.2013.
15:16
VOYO logo

Za napadača Atletico Madrida Radamela Falcaa interesirali su se brojni klubovi, a među najozbiljnijim kandidatima za kupovinu bio je Chelsea.

No, Goal.com tvrdi da je bogati vlasnik Monaca Dmitrij Ribolovljev Atleticu na stol bacio 60 milijuna eura, koliko iznosi Falcaova otkupna klauzula, a Kolumbijcu dao godišnju plaću od 10 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je, tvrdi se, također bio spreman platiti otkupnu klauzulu, no nogometašev menadžer Jorge Mendes je Falcau dogovorio transfer u Monaco, koji se vraća u najelitniji razred francuskog nogometa, a službena potvrda transfera trebala bi biti objavljena vrlo uskoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvještaji iz Španjolske govore da Falcao jako želi igrati za Real, no Atletico ga nije htio prodati svom gradskom rivalu, pa se tvrdi da će u njegovom ugovoru s Monacom stajati klauzula prema kojoj ga se mora pustiti u Kraljevski klub u sljedećem zimskom ili najkasnije ljetnom prijelaznom roku.

Podsjetimo, Falcao je ove sezone za Atletico zabio 34 pogotka u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo