Nova pljuska Modriću: 'Luka na kraju može biti i sretan!'

Novo prizemljenje u Primeri su u subotu navečer doživjeli nogometaši madridskog Reala. Gostovali su kod Granade, sastava koji je blizu samog dna ljestvice, no Granada je na kraju pobijedila 1:0.

3.2.2013.
12:50
VOYO logo

Jedini je strijelac na utakmici bio Cristiano Ronaldo, no sjajni Realov nogometaš je ovom prilikom zabio u vlastitu mrežu, nakon kornera je 'odlično reagirao' glavom i zatresao vlastitu mrežu.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu za Real budući da nije bilo suspendiranog Mesuta Özila. U 65. minuti je dobio žuti karton, a nogometni internet-portal Goal.com baš se u jednoj mjeri, pri ocjenjivanju, osvrnuo na taj događaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić na kraju može biti i sretan što je ostao na travnjaku i što nije pocrvenio. Vrlo brzo nakon zasluženog žutog kartona zbog grubog starta, morao je dobiti drugi žuti zbog igranja rukom, ali je izbjegao kaznu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Goal.com je Modriću dodijelio ocjenu tri (od jedan do pet), prosječnu koju su zaradili igrači Reala u ovom ogledu.

"Pokazao je u više navrata koliko može biti koristan za Real, i trčanjem i guranjem suigrača u šansu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najslabijim igračem utakmice je ocijenjen Cristiano Ronaldo (ocjena dva) uz opis: "postigao prvi autogol u karijeri i baš mu ništa nije polazilo za nogom, najbolje se to vidjelo po tome što nije znao često niti u prvom kontaktu umiriti loptu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo