MALO JE ČUDNO / Gledamo i nije nam baš jasno! Nećete vjerovati koji europski velikan želi Igora Tudora za trenera

Image
Foto: Profimedia

Tudora itekako prate i u njegovoj, takoreći domaćoj, talijanskoj Serie A

17.9.2022.
15:21
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometni trener Igor Tudor trenutno uživa, u dosad najboljim danima svoje trenerske karijere i to na klupi Marseillea, kojeg je preuzeo početkom ljeta. Tudorov Marseille ima šest pobjeda i remi te dijeli prvo mjesto francuske lige s PSG-om.

Tudor je veliki hit u Francuskoj i tamošnji mediji, koji su ga isprva dočekali "na nož", proglasili ga tiraninom i bili veoma skeptični, danas o njemu govore samo u superlativima. No, Tudora itekako prate i u njegovoj, takoreći domaćoj, talijanskoj Serie A. La Repubblica tako piše da se za Tudorove usluge zanima, pazite sada, Juventus!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Među kandidatima je

U Juventusu je trenutno kaos, igraju gotovo pa najgori nogomet na "Čizmi", a Maxu Allegriju vjerojatno se uskoro sprema smjena i zbog toga klub traži idealnog kandidata za nasljednika. Među njima su Roberto De Zerbi, Thomas Tuchel, Paolo Montero i naš Tudor.

Međutim, s Tudorom se trenutno vjerojatno ne može pregovarati jer tek je preuzeo Marseille i vjerojatno će biti raspoloživ za razgovor tek sljedećeg ljeta, ako će uopće i biti kada je u pitanju Juventus. Naime, svi se još sjećamo njegove avanture s Andreom Pirlom i kratke "caretaker" uloge nakon što je Pirlo dobio otkaz. Završilo je to dosta neslavno za Tudora i Juve ga je odbacio, no onda je uslijedio njegov rapidan uzlet s Veronom i sada s Marseilleom i čini se da je opet u igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo