mnogi misle da jest / Glasujte u našoj anketi! Je li došao idealan trenutak da se Modrić oprosti od reprezentacije?

Image
Foto: AP Images

Mislite li vi da je došlo vrijeme za Modrićev odlazak iz reprezentacije? Glasujte u našoj anketi.

27.9.2018.
9:59
AP Images
VOYO logo

Neviđena, filmska, legendarna priča ona je o Luki Modriću koji je od siromaštva, bijede i rata dogurao do samog vrha nogometnog svijeta. 

Najbolji igrač po izboru UEFA-e, najbolji igrač po izboru FIFA-e, najbolji igrač svjetskog prvenstva. U kineskom kalendaru piše da je 2018. godina psa, no u nogometnom svijetu bit će ona upamćena kao godina Luke Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što u jednoj pjesmi kažu Jinxi, "treba stati kad je najbolje" pa su se sve češće pojavljivale indicije da će Luka nakon velikih uspjeha napustiti hrvatsku reprezentaciju. Po svemu sudeći, Modrić još uvijek neće krenuti stopama Marija Mandžukića i Danijela Subašića i ući u ulogu navijača Vatrenih.

"Moram vam kazati da mi je dosta ljudi kazalo da je sad idealan trenutak da se oprostim od reprezentacije. Ali ja nikad tako nisam razmišljao. Volim igrati za reprezentaciju, uživam! Dok god mislim da mogu pomoći, dok me reprezentacija treba, bit ću tamo! Kad osjetim da to više nije to, sam ću kazati da mi je dosta. Za koliko će to biti, pola godine, za godinu, dvije ili četiri, teško je kazati. Ali osjećam se dobro, u dobroj sam formi, tjelesno i psihološki, zašto za svoju državu ne bih igrao i dalje?", rekao je Luka za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno je da bi hrvatska reprezentacija bez Modrića morala promijeniti svoju igru, a jednako je važan i za momčad Real Madrida u kojoj je također ključni igrač. Mislite li vi da je došlo vrijeme za Modrićev odlazak iz reprezentacije? Glasujte u našoj anketi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo