Najgora vijest: Barça će skupo platiti ulazak Lea Messija?!

Ulazak Lionela Messija u igru u 62.

11.4.2013.
9:10
VOYO logo

Zbog ozljede bedrenog mišića Messi nije bio u početnom sastavu domaće momčadi. Ušao je u igru pri vodstvu PSG-a 1:0, koji je s tim rezultatom imao polufinale u rukama.

Messi je u 71. minuti pokrenuo akciju za izjednačenje na 1:1 (zabio je Pedro), što je Kataloncima bilo dovoljno za ulazak među četiri najbolje momčadi šestu godinu zaredom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno smo sretni što imamo Lea u momčadi i normalno je da smo ga iskoristili. Njegova prisutnost na terenu nam je vrlo važna, jer on je oslonac naše momčadi. Može zabiti gol, može dodati pravu loptu, on može sve. Puno nam je pomogao. Pa govorimo o najboljem nogometašu svijeta", rekao je Pique, te dodao:

"Odigrali smo dobru utakmicu i mislim da smo zasluženo prošli dalje. Zbog toga smo stvarno sretni. Oni su u prvoj utakmici zabili u zadnjoj minuti. Tada smo zaslužili i malo više od 2:2. Dakle, Barcelona je zasluženo u polufinalu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, možda je Barcelona platila taj rizik novom ozljedom, s obzirom da je posljednjih 10-ak minuta utakmice Argentinac proveo prilično suzdržano. Marca navodi da je Argentinac nekoliko puta viđen kako isteže mišić noge, isti onaj zbog kojeg je izašao na poluvremenu prve utakmice u Parizu (2:2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodatne pretrage uslijedit će u četvrtak, pa će biti jasnije radi li se o obnavljanju manje ozljede ili je argentinski genije znatno pogoršao situaciju.

Prva utakmica polufinala LP-a igra se za dva tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo