GDJE JE NESTAO DEJAN LOVREN? / Stoper Vatrenih zabrinuo posljednjim izjavama - 'Jedna me stvar baš frustrira'

Image
Foto: Profimedia

Možda je Lovrenu na prvi pogled sve bajno u Liverpoolu, ali on ima jedan podosta velik problem

12.2.2020.
8:19
Profimedia
VOYO logo

Činilo se koncem prošle godine kako bi se Dejan Lovren, zbog sve bolje forme, mogao uskoro ponovo instalirati u početnu ekipu Liverpoola, ali onda je ponovo naglo nestao. Sada se konačno oglasio, dao je intervju za Sky Sports u kojem je govorio o izvrsnoj sezoni svog Liverpoola, o treneru Jurgenu Kloppu, kao i o svojoj karijeri i činjenici da ne igra.

Liverpool ove sezone ima priliku osvojiti sve što se osvojiti može. Već su uzeli Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo, a još ih samo šest pobjeda dijeli od osvajanja prvog prvenstva u posljednih 30 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tu sam od samog početka s Kloppom. Trebalo je vremena, dvije ili tri godine da se sve izgradi. Recimo da smo kliknuli ove godine, možda čak i prošle. Razumijemo se i znamo kome što treba i što tko želi. Želim da nas pamte kao onu momčad Barcelone koja je osvojila 20-ak trofeja. Zašto ne bi bilo tako? Mislim da možemo to postići i da ćemo biti upamćeni kao jedna od najboljih momčadi posljednjih godina", rekao je Lovren.

Kaže Lovren kako je moral u ekipi na vrlo visokoj razini te da su još uvijek jednako gladni i željni uspjeha. "Nije laž. Stvarno je privilegij biti u ovakvoj svlačionici sa svim tim nasmijanim licima, ali nije samo do toga, još uvijek reagiramo na treningu, još uvijek smo gladni, pohlepni smo za uspjehom, zbog toga smo posebni", rekao je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Liverpool's Croatian defender Dejan Lovren reacts during the UEFA Champions League Group E football match between RB Salzburg and Liverpool FC on December 10, 2019 in Salzburg, Austria., Image: 487377538, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: JOE KLAMAR / AFP / Profimedia

Lovren ima problem

Tvrdi kako im bodovno stanje uopće nije bitno te da igraju iz kola u kolo.

"Mnoge momčadi bi se opustile sad kad imaju 22 boda prednosti, ali mi ne. Mi ne gledamo bodove, uvijek idemo utakmicu po utakmicu i pokušavamo pobijediti u svakoj. Dobro je da mladi igrači imaju priliku igrati u ovoj generaciji kako bi shvatili da to što si na vrhu ne znači da više ne moraš raditi", rekao je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je možda Lovrenu na prvi pogled sve bajno u Liverpoolu, on ima jedan podosta veliki problem - ne igra.

"Strpljiv sam. Frustrira me što ne igram, borim se sa sobom i pitam se zašto je tako. Neke stvari prihvati i idem dalje, ali svaki dan želim biti bolji na treningu. Doći će dan kad ću opet dobiti priliku i drago mi je da nisam ozlijeđen, to je ono što je najbitnije", završio je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo