Split ili Milano /

Gazzetta objavila što se događa s Ivanom Perišićem i gdje bi ga mogli gledati iduće sezone

Image
Foto: AP Images

U tijeku je akcija Hajdukovih navijača pod nazivom #PerišićuVrimeJe, ali talijanski list donosi vijesti koje se neće svidjeti navijačima kluba s Poljuda

10.2.2022.
11:54
AP Images
VOYO logo

Nakon serije dobrih rezultata Hajduka i dolaska Nikole Kalinića u Splitu i Dalmaciji je euforija na vrhuncu. Navijači Majstora s mora zadnjih par dana prizivaju još jednog svog ljubimca da se iz dalekog 'svita' vrati u poljudsko gnijezdo, a riječ je naravno o Ivanu Perišiću.

Image
BRAVO IVANE /

Perišić sjajno asistirao u pobjedi Intera

Image
BRAVO IVANE /

Perišić sjajno asistirao u pobjedi Intera

Problem za navijače Hajduka u ovom slučaju je što je Perišić još uvijek pod ugovorom s milanskim Interom, a i igra na fascinantnoj razini tako da je objektivno govoreći teško očekivati da će do transfera doći. Ipak malo tko je vjerovao prije godinu dana da će bijeli dres obući Marko Livaja, Filip Krovinović i Nikola Kalinić pa se opet dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić i Livaja prizivaju Ivana

"Baš su me sinoć zvali Ivan Perišić i Edin Džeko. Neću vam ništa otkriti, rekao sam Perišiću da je sve na njemu, kao što je sve bilo i na meni", kazao je na predstavljanju Kalinić prije par dana i dodatno potpirio nade Hajdukovih navijača koji su pokrenuli novu akciju pod nazivom #PerišićuVrimeJe.

U cijelu se priču uključio i najbolji igrač Hajduka i HNL-a, Marko Livaja koji je videom poručio suigraču iz reprezentacije da mu je 'vrime', a slična je poruka izvješena na utakmici između juniora Atletico Madrida i 'bilih tića'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gazzeta ubija nadu Splićana

Ipak, loše vijesti stižu iz Italije gdje je Gazzetta dello Sport u četvrtak objavila kako je Inter spreman ponuditi novi, poboljšani ugovor hrvatskom reprezentativcu.

"Inter i Perišić su razgovarali u studenom i činilo se da se bliži rastanak. Perišić je tražio 6 milijuna eura po sezoni, što je milijun više no što sad prima. Dvije su se strane našle za stolom prošlog tjedna i to je dobar znak za Inter", naveo je talijanski list te dodao kako je to dobar znak za milanski klub jer je sastanak prvi korak do obnove ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo