VRUĆA TEMA / Trener PSG-a progovorio o suspenziji Messija koja je odjeknula svijetom

Image
Foto: Profimedia

'Odbor me je početkom tjedna obavijestio o odluci da suspendira Messija'

5.5.2023.
16:18
Profimedia
VOYO logo

Trener Paris St Germaina Christophe Galtier rekao je da nema nikakve veze s odlukom kluba da suspendira Lionela Messija, a također je osudio navijače zbog organiziranja prosvjeda ispred Neymarove kuće.

Image
UNAJMIO LUNAPARK /

Messi opet prkosi bogatim šeicima: PSG ga suspendirao, a on uživa s djecom

Image
UNAJMIO LUNAPARK /

Messi opet prkosi bogatim šeicima: PSG ga suspendirao, a on uživa s djecom

Messi suspendiran na dva tjedna

Francuski mediji izvijestili su da je Messi suspendiran na dva tjedna nakon neovlaštenog putovanja u Saudijsku Arabiju kada je trebao trenirati sa svojom momčadi nakon poraza od 1-3 kod kuće od Lorienta u prvenstvu u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je dobio službenu ponudu da se sljedeće sezone pridruži klubu iz Saudijske Arabije Al-Hilalu, rekao je Reutersu izvor blizak argentinskom kapetanu, a obnavljanje ugovora u PSG-u nije u planu za pobjednika Svjetskog prvenstva koji sljedeći mjesec puni 36 godina.

"Odbor me je početkom tjedna obavijestio o odluci da suspendira Messija. Kada sam bio obaviješten, imao sam odgovornost da to ne komentiram", rekao je Galtier na konferenciji za novinare uoči nedjeljne utakmice protiv Troyesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zaposlen sam u klubu i to je moja uloga'

"Zaposlen sam u klubu i to je moja uloga. Odluka se nije ticala mene. Jednostavno sam obaviješten o odluci.Leova suspenzija pridonijela je lošim igrama, ne možemo se skrivati iza toga... Ne mogu reći da je ovo bilo ugodno razdoblje. Postoji cilj koji treba postići, igrači naporno rade. Usredotočeni smo i predani."

PSG vodi na ljestvici, ali je poraz prošlog vikenda smanjio prednost u odnosu na drugoplasirani Olympique Marseille na pet bodova uz pet utakmica do kraja ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pad forme PSG-a ove godine, posebno nakon što su početkom ožujka ispali iz Lige prvaka u osmini finala, bio je razlog za zabrinutost navijača.

'Što se tiče prosvjeda ispred doma igrača, s tim moramo biti oprezni'

Galtierova momčad bila je neporažena u svim natjecanjima do prosinca, ali je od tada izgubila devet utakmica, a navijači su ovaj tjedan prosvjedovali ispred Neymarova doma skandirajući mu da ode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilac je izvan terena dokraja sezone nakon operacije gležnja u ožujku, ali Galtier je odbio komentirati hoće li napadač biti u klubu sljedeće sezone.PSG je osudio postupke navijača, dok je Galtier rekao da je neprihvatljivo da navijači prosvjeduju ispred kuće igrača.

"Što se tiče prosvjeda ispred doma igrača, s tim moramo biti oprezni. Privatni život mora ostati privatan", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu razumjeti bijes, razočaranje naših navijača. Možete protestirati na terenu za trening ili u uredu PSG-a ili nakon utakmice na Parku prinčeva. Ali ne mogu to prihvatiti ni u čijoj kući - bilo da je u pitanju Neymar ili bilo tko drugi."

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo