FUTSAL DINAMO TUGUJE: / 'Otišao je veliki čovjek, prijatelj, dinamovac, poštenjačina i španer'

Image
Foto: PIXSELL

'Futsal, kao i naš klub, noćas je doživio ogroman udarac. Otišao je veliki čovjek, prijatelj, dinamovac.

29.12.2017.
17:12
PIXSELL
VOYO logo

Jedan od najboljih hrvatskih futsal igrača Mate Čuljak (42), preminuo je u četvrtak kasno navečer u Općoj bolnici u Varaždinu. Jedan od osnivača Futsal Dinama srušio na terenu tijekom turnira u varaždinskom naselju Graberje i nakon borbe liječnika za život preminuo.

VIDEO, NET.HR DOZNAJE: UMRO POZNATI MALONOGOMETAŠ! Srušio se na terenu, liječnici ga nisu uspjeli spasiti

Čuljku je pozlilo za vrijeme utakmice njegove momčadi Hudek ErgoTrans protiv sastava Bilikum Petkom. Liječnici i kolege brzo su mu pružili pomoć, ali spasa dobrom duhu zagrebačkog malonogometa nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest o njegovoj smrti proširila se Hrvatskom u kratkom roku. Svi su šokirani, nitko još ne vjeruje da Mate među nama više - nema! Neustrašivi Čuljo višestruki je osvajač Kutije šibica, a najbolje igračke dane imao je u Uspinjači i Alumnusu. Igrao je i za hrvatsku futsal reprezentaciju, a nakon sjajno odrađenog Svjetskog prvenstva 2000. godine dobio je priliku okušati se u najjačoj svjetskoj ligi, talijanskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIDEO, SUIGRAČI SE OPRAŠTAJU OD LEGENDE: ‘Nije fer! Ne možeš uzeti najboljeg igrača, trenera i prijatelja, Bože’

Nakon toga, u prvi plan ponovno dolazi kao jedan od entuzijasta koji je pokrenuo Futsal Dinamo, demokratski vođen klub koji je navijačima vratio osjećaj pripadnosti kakav godinama nisu imali u “velikom” Dinamu. I emocije navijačima. Futsal Dinamo zavijen je u crno...

VIDEO, OSVAJAČI KUTIJE ŠIBICA U ŠOKU! Igrači potreseni tragedijom u Varaždinu: ‘Nitko ne slavi, on je bio duša od čovjeka’

"Futsal, kao i naš klub, noćas je doživio ogroman udarac. Otišao je veliki čovjek, prijatelj, dinamovac, poštenjačina i španer, čovjek koji je bio jedan od osnivača kluba i njegov prvi trener. Futsal Dinamo izražava najdublju sućut obitelji Čuljak. Ono što nam pruža utjehu je uvjerenje da će neustrašivi Čuljo s parketa Cibone uvijek biti uz nas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji ispraćaj bit će sutra u 13 sati u Gornjem Vrapču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počivao u miru Božjem", stoji u priopćenju Futsal Dinama.

Mate Čuljak bio je jedna od istinskih sportskih i ljudskih legendi. Bio je veliki španer, nadimak mu je bio “Magija”. Nakon njegove smrti, ništa više neće biti isto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo