FRANCUZI SE NAKLONILI RAKITIĆEVOM NASLJEDNIKU I POKOPALI DVOJICU SREBRNIH VATRENIH; / 'On nas je ranio, bio je presudan'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Ranio nas je u igri'

15.10.2020.
5:43
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Francuske još su jednom svladali Hrvatsku i sinoć došli do šeste pobjede u osam dvoboja s Vatrenima, nakon što su u dvoboju 4. kola skupine 3 elitnog razreda Lige nacija na Maksimiru slavili sa 2:1 (1:0). Bio je to ukupno osmi međusobni sraz ove dvije reprezentacije i šesti poraz naše izabrane nogometne vrste.

Vlašić najbolje ocijenjen Hrvat prema Football Franceu

FRANCUZI OPET POBIJEDILI HRVATSKU: Griezmann i Mbappe potopili Vatrene, Vlašić obilježio utakmicu maestralnim potezom

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
FRANCUZI OPET POBIJEDILI HRVATSKU: /

Griezmann i Mbappe potopili Vatrene, Vlašić obilježio utakmicu maestralnim potezom

Image
FRANCUZI OPET POBIJEDILI HRVATSKU: /

Griezmann i Mbappe potopili Vatrene, Vlašić obilježio utakmicu maestralnim potezom

Francuska je povela već u osmoj minuti pogotkom sjajnog napadača Barcelone Antoinea Griezamanna. Hrvatska je izjednačila u 65. minuti sjajnim pogotkom Rakitićevog nasljednika Nikole Vlašića, a konačnih 2:1 gostima je donio čudesni Kylian Mbappe u 79. minuti pogotkom iz odlične akcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Football France nakon utakmice na svom web izdanju donosi i ocjene igrača obje reprezentacije. Najbolju šesticu dobio je strijelac jedinog gola Hrvata Nikola Vlašić, čiju predstavu Francuzi opisuju kao briljantnu, dok je srebrni VatreniDomagoj Vida dobio najslabiju ocjenu među našim nogometašima, trojku, isto kao i njegov ruski suigrač, također osvajač srebra na SP-u Milan Badelj, te jedan od predvodnika novog vala hrvatskih reprezentativaca Bruno Petković.

'Hrvatski playmaker odigrao je odlično svih 90 minuta'

"Na terenu je bio pozicioniran tako da bude ofenzivna podrška Bruni Petkoviću, hrvatski playmaker odigrao je odlično svih 90 minuta. Dok je njegova reprezentacija loše otvorila utakmicu, njegova kvaliteta s loptom u nogama omogućila je Hrvatskoj da uspostavi kontrolu u utakmici. U kretanju bez lopte bio je vrlo agilan u nuđenju rješenja na travnjaku svojim suigračima između francuskih linija. Igrač CSKA iz Moskve bio je presudan igrač za Hrvatsku i odlično, nakon što je dobio loptu u šesnaestercu, izjednačio na 1:1. Ranio nas je u igri", stoji u opisu Vlašićeve predstave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ocjene ostalih hrvatskih reprezentativaca od France Footballa glase ovako:

"Livaković 5, Uremović 4, Lovren 5, Vida 3, Barisić 4, Badelj 3 (zamijenjen u 46. Kovačićem - 5 ), Modrić 5, Perišić 4, Vlašić 6, Pašalić 4 (zamijenio ga u 46. Brekalo - 5), Petković 3 .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valja spomenuti kako je Hrvatska ostala u igri za to treće mjesto u grupi 3 elitnog razreda, jer su Šveđani doživjeli poraz u Portugalu 3:0.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo