SAD ILI NIKAD: / Francuzi objavili kako će večeras izgledati njihov sastav, Vatreni imaju dobru priliku za iskupljenje

Image
Foto: Profimedia

Zanimljivo je da bi Francuzi trebali imati manje igrača koji su igrali u finalu Svjetskog prvenstva nego Hrvati

8.9.2020.
9:46
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija će u utorak u 20:45 sati na Stade de Franceu odmjeriti snage s Francuskom u susretu 2. kola skupine 3 elitnog razreda Lige nacija.

No bit će ovo samo formalno repriza finala Svjetskog prvenstva od prije 2 godine. Naime, sastavi će biti dosta šareni, s mal sudionika tog povijesnog moskovskog finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Francuza sigurno neće biti prve zvijezde Kyliana Mbappéa koji je pozitivan na koronavirus. Napadač PSG-a je još u ponedjeljak trenirao s reprezentacijom, a bio je jedini strijelac u pobjedi Francuske kod Švedske (0:1) u subotu. Zanimljivo, Mbappé je već sedmi igrač pariškog kluba koji je zaražen koronavirusom.

JE LI DOŠLO VRIJEME DA HRVATSKA NAPOKON SKINE PROKLETSTVO? Dalić najavio promjene, ovo je sastav koji će istrčati protiv Francuske

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiv sastav

Osim njega kao najveće zvijezde, izbornik Didier Dechamps je nakon utakmice sa Šveđanima najavio brojne promijene. Rekao je da će "izmiksati" sastav, a francuski list L'Equipe objavio je kako bi trebala izgledati današnja postava Francuza, a ona izgleda ovako:

Lloris - Hernandez, Lenglet, Upamecano - Mendy, Nzonzi, Kante, Sissoko - Griezmann - Ben Yedder, Martial.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valja samo napomenuti da je upitan Steven Nzonzi koji se navodno oporavlja još uvijek od ozljede pa bi njegova zamjena mogao biti mladi 17-godišnji Camivanga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuzi će izaći u dosta mladom sastavu u kojem itekako pobjedivi. najveća snaga im je zapravo u čvrstoj obrani, dok napadači, ponajprije formom, ne oduševljavaju. Zanimljivo je da bi Francuzi trebali imati manje igrača koji su igrali u finalu Svjetskog prvenstva nego Hrvati.

S francuske strane to su Lloris, Lucas Hernandez, Varane i Griezmann, dok su kod Hrvatske tu Vida, Lovren, Brozović, Rebić i Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo