[FOTO] ZDRAVKO MAMIĆ ČESTITAO BLAGDANE: / Pisao je o pandemiji, Dinamovim legendama koje su umrle u 2020. godini...

Image
Foto: STR-2222/PIXSELL

Mamić je optužen da je oštetio Dinamo za više od 144 milijuna kuna

25.12.2020.
12:22
STR-2222/PIXSELL
VOYO logo

Bivši predsjednik zagrebačkog Dinama i bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić povodom ovogodišnjih blagdana poslao je svoju čestitku.

Image
MAMIĆ NAP /

UŠTA SVOJU OAZU U BiH? Srbima otkrio kada dolazi pa iznenadio izjavama i Crvenoj zvezdi i Dinamu

Image
MAMIĆ NAP /

UŠTA SVOJU OAZU U BiH? Srbima otkrio kada dolazi pa iznenadio izjavama i Crvenoj zvezdi i Dinamu

Mamić je u dužoj poruci na društvenim mrežama govorio o 2020. godini i izazovima koje je donijela, spomenuo je legendarne dinamovce koji su preminuli i na kraju istaknuo da treba vjerovati u "bolje sutra".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Mamić se nalazi u Bosni i Hercegovini nakon što je optužen da je od prosinca 2004. do 2015. sklapanjem fiktivnih ugovora između “Dinama” i više stranih tvrtki, iz Velike Britanije, Švicarske, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Svetog Vincenta i Grenadina, Belizea, Hong Konga, Gibraltara i SAD-a te ispostavljanjem računa o plaćanju nepostojećih usluga za transfere igrača, koje je Dinamo plaćao, klub oštetili za više od 144 milijuna kuna.

'Možda nas je ova godina ujedinila je u vjeri u bolje sutra'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi prijatelji, navijači Dinama, djelatnici kluba, suradnici i svi ljudi dobre volje,

2020. godina donijela je brojne teške trenutke, izazove i prilagodbe. Svjetska epidemija mnogima je uzela najdraže, dovela brojne djelatnosti na rub opstanka, organizacije i pojedince smjestila u teške životne situacije, a u našem sportskom i nogometnom svijetu promijenila gotovo sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promijenila je sport, nogomet, natjecanja, treninge, od najmanje djece koja su primorana trenirati kod kuće u iščekivanju boljih dana do seniorskih ekipa koje se natječu u najvećim klupskim i nacionalnim natjecanjima gdje vladaju nova pravila. U društvo su uvedene brojne stroge mjere, prekinute su neke stvari u kojima smo svi najviše uživali, poput druženja s našim najmilijima, zagrljaji, bliskost, druženje i veselje. Godina je to koja će ostati zapamćena kao jedna od težih godina za sve ljude u Hrvatskoj, Europi i svijetu.

Ipak, možda nas je ova godina ujedinila je u vjeri u bolje sutra, u vjeri u 2021. godinu u kojoj se svi nadamo prestanku ovih nesretnih okolnosti, povratku u normalnost, manje zdravstvenih problema, povratak tom zajedništvu i promjene na bolje. Ova je godina odnijela i živote nekih naših dragih prijatelja iz Dinamove obitelji, napustili su nas legende i vječni heroji Dinama kao što su Krasnodar Rora, Slaven Zambata, Fredi Kramer, Otto Barić... vječno ćemo ih pamtiti po svemu dobrome. Želim vam puno zdravlja, ljubavi, sreće i pozitivnih misli jer kod nas Dinamovaca nikada ''Nema predaje''. Vjerujte u bolje sutra, maleni Isus koji se rodio za sve nas donosi nam novu nadu i sreću, neka je donese u sve domove vas koji čitate ovu poruku!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čestit Božić i sretnu novu godinu želi vam Zdravko Mamić!", napisao je.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo