IBRA UNIŠTIO RONALDA: / CR7 ga provocirao, Šveđanin mu uzvratio golom i urnebesnim potezom pokazao što misli o njemu

Image
Foto: Profimedia

'Rebić uzima loptu i donosi je na sredinu terena, ali Ibra se okrene i pogleda'

8.7.2020.
7:31
Profimedia
VOYO logo

Cristiano Ronaldo i Zlatan Ibrahimović. Dvojica velikih nogometnih majstora, temperamentnih nogometaša. Njihovo umijeće igranja najvažnije sporedne stvari na svijetu ostavlja bez daha i uvijek kad su na travnjaku nogometnom svijetu žele ponuditi nešto spektakularno, za pamćenje rekli bismo...

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

[FOTO] MISLILI STE MENE ZAUSTAVITI, BAŠ STE LUDI?! Rebić je pokazao klasu; Prizori za pamćenje

Image

[FOTO] MISLILI STE MENE ZAUSTAVITI, BAŠ STE LUDI?! Rebić je pokazao klasu; Prizori za pamćenje

Pokazali glad za pobjedom

Sinoć su na San Siru, u veličanstvenoj utakmici Milana i Juventusa, pokazali kolika je njihova glad za pobjedom. Svaki je zabio po jedan pogodak, a dvojica veterana nogometa međusobno su se zadirkivala, poput kakve djece, javlja talijanski Calciomercato.

Image
Image

AC Milan's Swedish striker Zlatan Ibrahimovic appears to smile in the direction of Juventus's Portuguese striker Cristiano Ronaldo ( out of frame ) after scoring from the penalty mark to reduce the arrears to 2-1 during the Serie A match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 7th July 2020. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images,Image: 541234317, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no

Image
Image

MILAN, ITALY - July 07, 2020: Zlatan Ibrahimovic of AC Milan celebrates after scoring a goal during the Serie A football match between AC Milan and Juventus FC.,Image: 541210654, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

Zanimljivo je to da je posljednji zabijeni penal do ovog, onaj zabijen Juliju Cesaru, došao nakon što ga je Brazilac zadirkivao, ometao kako bi ga promašio, pišu Talijani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinoćnji za 1:2 i smanjenje vodstva Juventusa došao je nakon što ga je Portugalac pokušao omesti. Calciomercato to opisuje:

'Možda je to neka njihova tajna'

"Zlatan Ibrahimović, nakon što je VAR sustav pomogao Guidi da dosudi penal za Milan, oprezno postavlja loptu na bijelu točku. Iza njega Ronaldo, polako se približava rubu šesnaest metara, odmičući se nekoliko metara od Šveđanina, vičući Szczesnyju: 'Znate ga, razgovarat će sad!' Ibrahimović zabija hladno, Rebić uzima loptu i donosi je na sredinu terena, ali Ibra se okrene i pogleda, s onim podrugljivim osmijehom, koji ga je obilježio za karijeru, prema Ronaldu. Osmijeh i bljesak kamera. Te mentalne igre ne funkcioniraju s Ibrom. Dvojica starijih koji se zadirkuju poput djece. A možda je i to neka njihova tajna", stoji u opisu spomenutog talijanskog medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na društvenim mrežama osvanuo je video na kojem Ibra gestikulira prema Ronaldu s klupe da "puno priča".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan u pet minuta zabio Juventusu tri gola

Čudesnim preokretom nogometaši Milana pobijedili su Juventus sa 4:2 u susretu 31. kola talijanskog prvenstva uz novi pogodak hrvatskog reprezentativca Ante Rebića.

"Rossoneri" su u svega pet minuta zabili tri gola okrenuvši rezultat 0:2 u vodstvo 3:2, a do kraja susreta preko Rebića zabili i četvrti pogodak za drugu uzastopnu pobjedu, te šesti susret bez poraza u nizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo