FOTO: / Vjetar zadao veliki udarac Dinamu!

Nogometaši Dinama odradili su posljednji trening pred prvu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka protiv moldavskog Šerifa. No, nije išlo po planu...

29.7.2013.
20:04
VOYO logo

Zbog olujnog naleta vjetra trening je kasnio pola sata. Snažan vjetar porazbacao je veliku većinu reklama na stadionu te pomaknuo i novouređenu plavu stazu uz teren.

Prvi na trening je izašao Josip Šimunić i pokušao popraviti 'plavu travu', ali australskom Hrvatu to nije polazilo za rukom. On i suigrači su kasnije normalno odradili trening, a iz lože trening su pratili Zdravko i Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Braća su se uvjerila u štetu kraj terena, a nadamo se da će sve biti idealno u utorak navečer kada na maksimirski travnjak istrče nogometaši. Utakmica počinje u 20.45 sati, a zanimljiva je najava nogometaša Šerifa.

"Uoči zagrebačke utakmice uopće i ne razmišljamo o porazu, svi smo vrlo optimistični i uvjereni u pozitivan ishod. Neodlučen rezultat je najlošije što nam se u Zagrebu može dogoditi i dolazimo barem po taj remi", poručio je za Večernji list slovenski reprezentativac Miral Samardžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo