IZNIMAN INTERES /

FOTO Navijači u redovima čekaju na ulaznicu za Dinamo u Ligi prvaka: Dvije tribine već rasprodane!

Image
Foto: Marko Prpić/Pixsell

Iz kluba pozivaju navijače da ulaznice nabave što prije jer će na dan utakmice biti skuplje

12.9.2019.
11:53
Marko Prpić/Pixsell
VOYO logo
Image

Navijači u redovima čekaju na ulaznicu za Dinamo u Ligi prvaka: Dvije tribine već rasprodane!

Image

Navijači u redovima čekaju na ulaznicu za Dinamo u Ligi prvaka: Dvije tribine već rasprodane!

Ulaznice za prvu Dinamovuutakmicu ovosezonske Lige prvaka protiv Atalante puštene su u prodaju i iz kluba su već izvijestili da mjesta na tribinama zapad dolje i sjever gore više nema.

Susret se igra u srijedu 18. rujna (21:00) i upravo zato je sjajna vijest za Dinamo da se šest dana prije tog velikog događaja desetak tisuća ulaznica uspjelo prodati. Samim time, jasno je da bi stadion mogao biti dobropopunjen, ako već ne i ispunjen do posljednjeg mjesta. Naravno, izuzev južne tribine, gdje su smješteni navijači Atalante.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijene su nešto skuplje nego u Prvoj HNL ili prošle sezone u Europskoj ligi, ali svejedno osjetno niže od prosjeka koji vrijedi za Liguprvaka. Pa tako, ono što ostaje jesu tribina sjever dolje koja košta 120 kuna, istok 200 kuna, a zapad dolje 300 kuna.

"Vlasnici BLUE godišnje ulaznice za sezonu 2019./20. imali su pravo prvokupa svojih mjesta na tribini u terminu 11.9. od 11 do 19 sati na Ticket pointu. Nakon toga njihova mjesta bit će u redovnojprodaji. Godišnje GOLD ulaznice vrijede za utakmicu", naglasili su u Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, na dan utakmice će cijene ulaznica biti skuplje, pa će tako one za sjever dolje biti 150 kuna, za istok 250, a za zapad dolje 400 kuna.

"Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo nećeprodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima", bitna je informacija koju prenosi Dinamo.

A za više detalja o načinu kupovine ulaznica i ostalim pravilima, posjetite službenu stranicu Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo