[FOTO] NAVIJAČI PODIVLJALI ZBOG CRISTIANOVE NAGRADE: / Ronaldo proglašen najboljim u 21. stoljeću - 'Ovo je namješteno i lažno'

Image
Foto: Profimedia

S ovom se nagradom ne slažu baš svi, štoviše, navijaču su ogorčeni izborom

27.12.2020.
22:27
Profimedia
VOYO logo

Održana je 12. po redu gala svečanost, Globe Soccer Awards, u Dubaiju, a odabran je najbolji nogometaš u tekućoj 2020. godini, kao i najbolji nogometaš 21. stoljeća.

Očekivano igrač godine je Poljak, Robert Lewandwoski i to potpuno zasluženo jer je protekle pa i sada ove sezone dominirao Njemačkom i Ligom prvaka, koju je na koncu i osvojio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, na ovoj je priredbi uručena i nagrada za najboljeg igrača 21. stoljeća, a dobio ju je baš Cristiano Ronaldo i to ispred vrlo jake konkurencije, Lionela Messija, Ronaldinha i Mohameda Salaha.

Reakcije navijača

“Hvala vam svima. Svima koji su glasali za mene, hvala mojoj obitelji, majci i sestrama. Velika mi je čast biti nominiran uz ove odlične nogometaše. To me još više motivira i tjera da nastavim marljivo raditi i dalje. Velika mi je čast biti ovdje i primiti ovu predivnu nagradu”, rekao je Ronaldo na svečanosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, s ovom se nagradom ne slažu baš svi, štoviše, navijaču su ogorčeni izborom. Tvrde kako je ova nagrada "sramotna, namještena", kako "nema kredibiliteta" i kako je nagrada zapravo "lažna"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo