[FOTO] NAVIJAČI ĆE PASTI U TRANS KADA VIDE MANDŽUKIĆEVU OBJAVU: / Super Mario se javio nakon potisa za Milan - 'Mogu samo jednu stvar obećati'

Image

Mandžukić je jučer u Milanu obavio liječnički pregled, a posao je danas finaliziran

19.1.2021.
16:13
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić potpisao je u utorak ugovor stalijanskim prvoligašem Milanom do kraja ove sezone, objavljeno je na službenim stranicama Rossonera.

"AC Milan je oduševljen što može objaviti da je Mario Mandžukić potpisao ugovor. Klub i napadač su potpisali ugovor do kraja ove sezone s opcijom produljenja na još jednu sezonu", stoji u priopćenju Milana u kojem se dodaje da će hrvatski nogometaš nositi dres s brojem devet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojedinosti ugovora nisu objavljene, ali neslužbeno riječ je o ugovoru na pola godine s plaćom od 1.8 milijuna eura. Mandžukić je jučer u Milanu obavio liječnički pregled, a posao je danas finaliziran i Mario je službeno nogometaš Milana. Nakon svega, oglasio se i bivši Vatreni putem svoj Instagram-profila.

"Zahvalan sam Milanovu vodstvu na prilici da se pridružim ovom velikom klubu. Bit će mi velika čast nositi ovaj ikonski dres i braniti crno-crvene boje. Mogu samo obećati da ću dati sve od sebe da ispunim sve snove navijača Milana, a ima ih dosta i u mojoj Hrvatskoj. Spreman sam za borbu", napisao je Mario.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije Milana Mandžukić je igrao u Hrvatskoj za NK Zagreb i GNK Dinamo, a onda je u ljeto 2010. otišao u Njemačku gdje je igrao za VfL Wolfsburg (60 utakmica i 20 golova) i Bayern (88 utakmica i 48 golova). U sezoni 2014./15. potpisao je za Atletico Madrid u kojem je u 43 utakmice zabio 20 golova prije nego je prešao u Juventus. U pet sezona u Juventusu, odigrao je 162 utakmice i zabio 44 gola. U siječnju 2020. prešao je u katarski Al-Duhail gdje je zabio jedan gol u sedam utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo