[FOTO] DUGO SMO GA ČEKALI, A SADA VIDIMO I ZAŠTO: / Modrićev oproštaj od Rakitića je nešto što doista morate vidjeti

Image
Foto: Profimedia

Kapetan Vatrenih proveo je gotovo cijelu reprezentacijsku karijeru igrajući s Rakitićem

22.9.2020.
22:26
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša svih vremena, Ivan Rakitić, oprostio se od reprezentacije u ponedjeljak nakon 106 odigranih utakmica i 15 postignutih golova i dakako osvojenog srebra na Mudnijalu 2018. godine.

Vijest da Rakitić napušta reprezentaciju odjeknula je u cijelom svijetu i malo koji svjetski medij nije o njemu pisao. Sada već bivšem Vatrenom brojni su kolege sportaši poslali emotivne poruke, a svakako su najposebnije bile one pristigle od njegovih dojučerašnjih suigrača iz nacionalne vrste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

5593256 15.07.2018 Croatia's Ivan Rakitic, centre, hugs Croatia's Luka Modric during the awarding ceremony following the World Cup final soccer match between France and Croatia at the Luzhniki stadium, in Moscow, Russia, July 15, 2018.,Image: 377943873, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Modrićevo pismo

Nema tko mu se nije javio putem Instagrama, od Dejana Lovrena, Marija Mandžukića, pa do Darija Srne i Domagoja Vide, ali najduže se, de facto, čekao Luka Modrić. Kapetan Vatrenih proveo je gotovo cijelu reprezentacijsku karijeru igrajući s Rakitićem i s vremenom su postali kao braća. Stoga, napisao je Modrić poduže pismo Rakitiću i to vrlo emotivno i iskreno, a mi ga prenosimo u cijelosti.

"Sa žaljenjem sam prihvatio tvoje osobno izgovorene mi riječi i odluku o odlasku iz reprezentacije. Istovremeno osjećam veliko zadovoljstvo što smo više od 13 godina dijelili neponovljivu Vatrenu priču. Bila je čast igrati s tako velikim igračem i uz zahvalnost iskazujem ti poštovanje za sve što si učinio za reprezentaciju i hrvatski nogomet. Osjećaj sjete prati tvoj oproštaj od najdražeg nam dresa, ali bogatstvo emocija koje nas vežu čine nas sretnim jer ćemo o njima zajedno pričati cijelog života", napisao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo