[FOTO] BURA IH NIJE ODNIJELA: / Bjelica progovorio o nepogodi za nogomet, Rožman iznenadio tajnim oružjem; 'Bilo je ovo nevrijeme'

Image
Foto: PIXSELL

'Bilo je ovo nevrijeme, nepogodu za nogomet. To je sve samo ne nogomet. Valjda kažu da su uvjeti bili mogući'

5.2.2020.
19:09
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke u srijedu su navečer izborili plasman u polufinale hrvatskog nogometnog Kupa nakon što su u posljednjem susretu četvrtfinala na Rujevici pred 4.200 gledatelja pobijedili Dinamo s 1:0.

Image
'NE PRAVI RAŽANJ, DOK JE ZEC U ŠUMI': /

Ugledni hrvatski trenerski brk u potpunosti nam je razotkrio Dinamo; 'Čini se da se to dogodilo'

Image
'NE PRAVI RAŽANJ, DOK JE ZEC U ŠUMI': /

Ugledni hrvatski trenerski brk u potpunosti nam je razotkrio Dinamo; 'Čini se da se to dogodilo'

Antonio Čolak junak pobjede Riječana

Pogodak odluke u susretu koji je igran po iznimno teškim uvjetima i jakoj buri, zabio je Antonio Čolak u 16. minuti. Branitelj naslova je ovom pobjedom izborio plasman u polufinale u kojem će igrati protiv Osijeka, dok će u drugom polufinalnom paru snage odmjeriti Slaven Belupo i Lokomotiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'To je sve samo ne nogomet'

"Bilo je ovo nevrijeme, nepogodu za nogomet. To je sve samo ne nogomet. Valjda kažu da su uvjeti bili mogući. Igrali smo već u takvim uvjetima u igri, ni u Splitu na Poljudu nije bolje. Rijeka se apaptirala bolje na takvu nigru, na takvu uvjete. Ovo je bila utakmica sa slučajnim šansama. U drugom smo dijelu pokušali preko bokova, ali nije išlo. Žao nam je što nismo pobijedili, ali život ide dalje", rekao je za kameru HNTV-a nakon poraza trener Dinama Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Nakon stratega plavih, na red je došao i trener pobjedničkog sastava Simon Rožman:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrači su napravili sve u danom momentu protiv ekipe. Dobro smo se pripremili, iznenadili smo Dinamo. Hvala navijačima, nosili su nas čitavu utakmicu", istaknuo je Simon Rožman.

'Tražimo svoju igru, danas smo se morali prilagoditi. U Kupu vrijedi samo prvo mjesto'

S Dinamom je Rijeka ove sezone imala 0-9, ali društvo s Kvarnera iznenadilo je Plave boljom prilagodbom na teške uvjete...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tražimo svoju igru, danas smo se morali prilagoditi. U Kupu vrijedi samo prvo mjesto", objasnio je Rožman.

Štefulj je bio u prvih 11 i s njim je slovenski strateg u potpunosti pogodio. Bilo je to pravo "tajno oružje" Riječana...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Računamo na sve tko je spreman za borbu'

"Računamo na sve tko je spreman za borbu. Ne samo na Štefulja, svi su bili jedan za drugoga i to je jako dobro. Jučer je teren bio isti, vjetar je bio jak, ali ponekad jako puše i lopta se vraćala. Mi smo se bolje snašli i riječka je bura ovog puta bila na našoj strani. No, slijedi polufinale i finale. Vidjet ćemo što će biti. Naša je želja da povežemo pobjede", kazao je za HNTV Simon Rožman.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo