FOMITSCHOW SE POKAZAO KAO PRAVO POJAČANJE HAJDUKA: / 'Kup nam je glavna stvar ove sezone, vrlo je važno osvojiti ga'

Image
Foto: PIXSELL

"Uvijek je bitno biti što bliže vodećem, da se razmišlja o samom vrhu, o naslovu prvaka, ako je moguće. Šteta poraza od Slavena...", rekao je Fomitschow

9.3.2018.
10:41
PIXSELL
VOYO logo

Andre Fomitschow pokazao se kao pravo pojačanje Hajduka. Igra odlično na poziciji lijevog beka i dokazuje kako nije zalutao u Kopićevu momčad:

"Početak mi je bio težak, valjda nisam bio spreman odmah uskočiti u rad iz sve snage. Sad sve ide kako treba. Pitate me za čarobni štapić? Recept je jasan. Dajem sve od sebe na treningu i u polju na utakmici. Radim za klub, za momčad. Radim za sebe. Ne želim biti prolaznik", otkrio je Nijemac rodom iz St. Peterburga za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Cijenim Filipa, ali borba je poštena'

Hajduk je vrlo solidno krenuo u proljetni dio sezone, ali poraz od Slaven Belupa igrači se teško opraštaju:

"Uvijek je bitno biti što bliže vodećem, da se razmišlja o samom vrhu, o naslovu prvaka, ako je moguće. Šteta poraza od Slavena, rekao sam, ali što da radimo. Da nam se propusti ne ponove. Evo, mi čekamo sad utakmicu u subotu, ali svi znamo da se u utorak igra jako važna utakmica za cijelu našu sezonu i klupske ciljeve. Govori se u klubu o tome kako se kup nije osvojio evo već pet godina i da nam je to prvi "goal" ili "target" sezone. Glavna stvar. Fokusirani smo ući u finale. I osvojiti potom kup. To je vrlo važno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na njegovoj poziciji igra i Steliano Filip koji ipak ne dobiva mnogo prilika pored sjajnog Nijemca te ispada da nije niti trebao dolaziti u Split:

"To ćemo prepustiti treneru, to će drugi odlučiti. Ja sam igrao u karijeri i u veznom redu, samo da znate... Cijenim Filipa kao suigrača, a borba je poštena, pa tko se nametne."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo