FLORENTINO PEREZ PLANIRA UJEDINJENJE KOJIM ŽELI POKORITI EUROPU: /

Ovo se neće svidjeti Abramoviču i Glazerima

Image
Foto: AFP

Izgleda da bi se dvije nogometne veličine ponovno mogle sastati

14.10.2018.
18:15
AFP
VOYO logo

Je li realno očekivati da se Jose Mourinho i Eden Hazard ponovno nađu u istoj svlačionici, ovoga puta u onoj Real Madrida? Ako ćemo suditi po izjavama koje je Hazard davao medijima u zadnjih nekoliko tjedana - da, itekako je moguće.

Veznjak Chelseaja izjavio je za belgijske medije kako je jedna od stvari zbog kojih najviše žali u karijeri to što, od trenutka kad je Mourinho prije tri godine napustio Stamford Bridge, nije ima prilike trenirati pod njim, a istaknuo je i kako bi u budućnosti to svakako volio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promjene na pomolu

Hazard je već dugo meta Madriđana, a prema pisanju španjolskih medija, Kraljevi nikad nisu bili bliže njegovom potpisu. S obzirom na to da ni Julen Lopetegui koji trenutno sjedi na klupi Galacticosa nije siguran na svojoj poziciji moglo bi se dogoditi da uz belgijskog čarobnjaka na Bernabeu sleti i legendarni Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve se ozbiljnije spekulira i o otkazu Mourinhu, ali iz Uniteda to negiraju i tvrde da čvrsto stoje iza trenera. Ipak, ukoliko uprava kluba s Old Trafforda odluči okrenuti leđa portuglaskom stručnjaku lako bi se moglo dogoditi da se on i Hazard ponovno nađu u istoj svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo