FLICK POTVRDIO DA NAPUŠTA BAYERN: / Poznato tko je prvi favorit za klupu Bavaraca nakon Flickova odlaska

Image
Foto: Profimedia

Flick nije želio detaljno pojasniti je li ova odluka povezana s pogoršanjem njegovih odnosa sa sportskim direktorom

17.4.2021.
19:54
Profimedia
VOYO logo

Trener Bayerna Hansi Flick izjavio je u subotu za njemački Sky TV da na kraju sezone želi raskinuti ugovor i napustiti klupu Bayerna.

Nakon što je Bayern u slavio s 3-2 na gostovanju u Wolfsburgu i vratio sedam bodova prednosti pred drugoplasiranim RB Leipzigom pet kola prije kraja njemačkog prvenstva, Flick je izjavio da je sredinom ovog tjedna vodećim ljudima Bayerna priopćio svoju odluku, a isto je rekao i igračima po završetku subotnje utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li sjesti na klupu njemačke reprezentacije?

Flick nije želio detaljno pojasniti je li ova odluka povezana s pogoršanjem njegovih odnosa sa sportskim direktorom Hasanom Salihamidžićem tijekom posljednjih mjeseci, a nije želio ni potvrditi da mu je cilj zasjesti na klupu njemačke reprezentacije koju će po završetku ovogodišnjeg Eura napustiti Joachim Loew.

Bivši Loewov pomoćnik na klupi "elfa" je Bayern preuzeo u studenom 2019., nakon što je klupu napustio Niko Kovač i u prošloj sezoni osvojio sve trofeje koje je mogao. Ove sezone Bayern je kao branitelj naslova europskog prvaka ispao u četvrtfinalu Lige prvaka od prošlogodišnjeg finalista francuskog PSG-a i od trofeja može osvojiti samo naslov njemačkog prvaka po 31. put u povijesti i devetu sezonu zaredom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novo ime u igri

Ugledni novinar Fabrizio Romano objavio je na Twitteru da se Bayern odmah baca u potragu za novim trenerom, a prvi favorit i glavna meta je mladi stručnjak Leipziga Julian Nagelsmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo