FLICK NA PRESICI SPOMENUO PERIŠIĆA: / Znače li ove riječi da je pao dogovor između Bayerna i Intera?

Image
Foto: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Čini se da računa na njega i iduće godine

9.6.2020.
15:16
pressinphoto / ddp USA / Profimedia
VOYO logo

Pred nogometašima Bayerna polufinalna je utakmice Kupa protiv Eintrachta iz Frankfurta. Jedno od pitanja koje su novinari postavili treneru HansijuFlicku ticalo se pojačanja.

“Imamo tri krilna napadača, Grabryja, Comana i Perišića. Za naše velik ciljeve tijekom cijele sezone to možda nije dovoljno. Razgovarao sam s Hasanom Salihamidžićem i traži rješenje ovog problema”, rekao je Flick. Tako se čini da je potvrdio da će Perišić ostati u Bayernu iako klub s Interom još nije postigao konačan dogovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

06.01.2020, Football 1. Bundesliga 2019/2020, FC Bayern Muenchen trainings camp in Doha, Katar. Training2.day, Trainer Hans-Dieter Flick (re, FC Bayern Muenchen) gibt lautstark Anweisungen. Football: Germany, 1. Bundesliga, Doha - 06 Jan 2020, Image: 491474697, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Pixathlon / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznato je da je otkupna klauzula ugrađena u ugovor o posudbi stajalo da se onda mora aktivirati do kraja ovog svibnja. No, to se nije dogodilo. U njoj je stajalo da Bayern treba Interu platiti 20 milijuna eura, ali tržište se promijenio uslijed pandemije koronavirusa. Vrijednost svim nogometašima je pala, a klubovi su u milijunskim gubicima pa je jasno da će se ona morati korigirati. Zbog svega toga posao je stao, ali ovo je sada jasan znak da trener računa na njega i u budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo