FIFA / u svom stilu riješila 'namještaljku' Kameruna protiv Hrvatske!

Puno se u posljednje vrijeme pričalo o utakmici Hrvatske i Kameruna (4:0) na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu. Zadnju riječ dala je u četvrtak poslijepodne FIFA, u svom stilu poznatom stilu

3.7.2014.
21:30
VOYO logo

Prašinu oko namještanja utakmice podignuo je već osuđivani Singapurac Wilson Ray Perumal. Jedan od navodnih vođa kladioničarske mafije navodno je nekoliko sati prije početka utakmice, novinaru njemačkog Der Spiegela, preko chata najavio da će Hrvatska pobijediti sa 4:0 i da će tijekom prvog dijela Kamerun ostati s igračem manje.

Takvo što se upravo i dogodilo, izbio je svjetski skandal, a više no čudno isključenje Alexa Songa na toj utakmici dodatno je podgrijalo sumnje. Međutim, Perumal je nakon objave cijele priče javno demantirao svoju ulogu rekavši da su 'Nijemci sve izmislili'. S obzirom da je 'jedini svjedok' već u ranoj fazi istrage 'okrenuo ploču', FIFA je reagirala u svom stilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Iako su ljudi iz Međunarodne nogometne organizacije u svojim prvim izjavama najavili istragu, sve je završilo bez konkretnog rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon nekoliko dana bez službenih izjava, ovog četvrtka su iz FIFA-e objavili kako nisu došli do nikakvih čvrstih dokaza i da trenutačno nemaju baš nikakvu pojedinost koja bi upućivala na to da je utakmice Hrvatske i Kameruna namještena.

Također, FIFA je posumnjala u Der Spiegel te od njemačke tiskovine traži čvrste dokaze o onome zbog čega je ovaj ogled Mundijala postao svjetski interesantan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo