FENOMENALNA VIJEST IZ UKRAJINE: / Šahtar protiv Dinama bez važnog igrača koji je već zabio Modrima

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamo je uoči ove utakmice trećeplasirana momčad u skupini C Lige prvaka

5.11.2019.
11:52
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački Dinamo će ove srijede odigrati utakmicu četvrtog kola Lige prvaka protiv ukrajinskog Šahtara na stadionu Maksimir.

Dinamo nakon prva tri kola u skupini C Lige prvaka ima četiri boda, isto kao četvrti Šahtar koji ima slabiju gol razliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica velike važnosti

Utakmica hrvatske i ukrajinske ekipe mogla bi igrati ključnu ulogu u konačnom plasmanu, čega su dobro svjesni u momčadi Modrih i najavljuju pobjedu te plasman u knock-out fazu najelitnijeg europskog klupskog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nekoliko dana prije utakmice iz Ukrajine je stigla vijest o izostanku važnog igraša Šahtara i to će sigurno obradovati trenera Modrih Nenada Bjelicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozljede

Kako javljaju tamošnji mediji, protiv Dinama sigurno neće zaigrati Jevhen Konopljanka, važan član momčadi Šahtara i igrač koji je u prošloj utakmici s Dinamom bio strijelac.

U tjednu prije utakmice njegov je nastup bio upitan, a sada Ukrajinci pišu da definitvno neće zaigrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trebao je Konopljanku na lijevom krilu zamijeniti 20-godišnji Manor Solomon, ali i on se ozlijedio tako da će trener Šahtara Luis Castro na teren gotovo sigurno poslati Brazilca Tetêa koji mu je tek treća opcija.

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo