SULUDO / Fenomen kakav se u nogometu rijetko može dogoditi. Vatrene čeka neviđena senzacija u Austriji na utakmici Lige nacija

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Stadion Ernst Happel bit će dupkom pun u nedjelju na ogledu Austrije i Hrvatske i uživo će utakmicu gledati 50 tisuća ljudi

16.9.2022.
14:41
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija sljedećeg tjedna igra posljednja dva kola Lige nacija. Prvo će na Maksimiru u četvrtak dočekati Dansku, a tri dana kasnije gostuje u Austriji i na toj utakmici moglo bi se dogoditi nešto nevjerojatno.

Naime, stadion Ernst Happel bit će dupkom pun u nedjelju na ogledu Austrije i Hrvatske i uživo će utakmicu gledati 50 tisuća ljudi. HNS je ulaznice za hrvatski navijački sektor na toj utakmici rasprodao prije osam dana po cijeni od 25 kuna, ali hrvatski navijači bit će i na ostalim dijelovima stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Razlog je dolazak golemog broja navijača iz dijaspore, odnosno Austrije, Njemačke i Švicarske i nagađa se da će ih na utakmici biti čak 20 tisuća, što je gotovo pola kapaciteta stadiona. Isto tako, do stadiona bi navijači Hrvatske trebali stići u velikoj navijačkoj povorci, što će svakako doprinijeti ovom fenomenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo