PRESTRAŠNO / Pogledajte jezive prizore iz Bundeslige. Gotze izgubio svijest i nepomično ležao, protivnički vratar mu spašavao život

Image
Foto: Screenshot YouTube

Gotze se onesvijestio od sudara, a prvi mu je u pomoć priskočio vratar Duisburga

27.10.2021.
7:53
Screenshot YouTube
VOYO logo

Mlađi brat slavnog njemačkog nogometaša Marija Gotzea, nekada vrlo perspektivni Felix Gotze, doživio je stravičnu nesreću na utakmici 3. Bundeslige između Duisburga i Kaiserslatuerna. Gotze se u 85. minuti sudario s protivničkim igračem u njihovom kaznenom prostoru i ostao je nepomično i bez svijesti ležati na travnjaku.

Gotze se onesvijestio od sudara, a prvi mu je u pomoć priskočio vratar Duisburga i izvadio mu jezik iz usta kako se ne bi ugušio. Namjestio je Gotzea u bočni položaj i sačekao ulazak liječnika koji su mu odmah imobilizirali vrat te ga iznijeli na nosilima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimku nesretnog događa možete pogledati OVDJE (4:45).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače valja spomenuti kako je Gotze prije dva mjeseca doživio jednako strašnu nesreću na terenu kada se sudario sa suigračem i zadobio frakturu lubanje. Tada su ga također iznosili na nosilima, a oporavak mu je trajao mjesec i pol dana i taman kada se oporavio i vratio na teren dogodilo mu se ovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo