Evo gdje karijeru nastavlja velika nogometna legenda!

Posljednji dan kolovoza jest i posljednji dan prijelaznog roka u mnogim europskim zemljama.

31.8.2012.
11:14
VOYO logo

22.28 - Bivši talijanski nogometni reprezentativac, 35-godišnji Luca Toni, potpisao je jednogodišnji ugovor s Fiorentinom, čiji je već bio član od 2005. do 2007. godine.

21.35 - Paragvajski 31-godišnji napadač Roque Santa Cruz posljednjeg je dana prijelaznog roka prešao iz Manchester Cityja u redove španjolskog prvoligaša Malage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20.57 - Američki 26-godišnji internacionalac Maurice Edu, igrač upotrebljiv i u veznom redu i u obrani, potpisao je trogodišnji ugovor s engleskim prvoligašem Stokeom.

Edu je potpisao ugovor na tri godine sa Stokeom, kojem je pristupio iz redova posrnulog škotskog velikana Rangersa, koji je zbog golemih dugova i stečaja degradiran u četvrtu ligu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.57 - Španjolski 27-godišnji nogometaš Pablo Hernandez, univerzalni ofenzivac koji podjednako dobro pokriva obje krilne pozicije, nakon četiri godine provedene u Valenciji napušta taj klub. Karijeru će nastaviti u engleskom prvoligašu Swanseaju.

Swansea je Valenciji platio 5.55 milijuna funti odštete, što je rekordan iznos za velški klub, kada je u pitanju jedan transfer. Hernandez, koji je tijekom karijere upisao četiri nastupa u dresu španjolske reprezentacije, dogovorio je trogodišnji ugovor sa svojim novim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.10 - Danski reprezentativac u redovima Arsenala Nicklas Bendtner dogovorio je jednogodišnju posudbu u Juventus.

17.15 - Brazilski 31-godišnji nogometaš Douglas Maicon Sisenando, poznatiji samo kao Maicon, dosadašnji član Intera iz Milana, novo je pojačanje engleskog prvaka Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maicon je u Interu proveo šest uspješnih sezona, tijekom kojih je s klubom iz Milana osvojio četiri naslova prvaka Italije i Ligu prvaka 2010. godine, kada je trener Intera bio današnji strateg Real Madrida Jose Mourinho.

16.30 sati - Nizozemski nogometni reprezentativac, 29-godišnji Rafael van der Vaart, potpisao je trogodišnji ugovor s njemačkim HSV-om, čiji je član već bio od 2005. do 2008. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvih pet godina profesionalne karijere Van der Vaart je proveo u Ajaxu, iz kojeg je prešao u HSV prije sedam godina. Iz hamburškog kluba je 2008. godine prešao u Real Madrid, a od 2010. godine igrao je za Tottenham.

15.42 - Nogometni klub Mallorca, član elitne španjolske Primere, od petka je jači za kvalitenog pojedinca. Meksički nogometaš Giovani dos Santos, bivši igrač Tottenhama i Barcelone je novo njihovo pojačanje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15.06 - Premierligaš Stoke City potvrdio je da je dosadašnji vezni nogometaš Liverpoola Charlie Adam (26) potpisao četverogodišnji ugovor s klubom. Pottersi su platili Redsima oko 6.2 milijuna eura za škotskog reprezentativca koji je na Anfield došao prošlo ljeto iz Blackpoola.

13.15 -Kieran Richardson, 27-godišnji engleski nogometaš, napustio je redove Sunderlanda, te je potpisao trogodišnji ugovor s Fulhamom, klubom u kojem od ovog ljeta igra i hrvatski reprezentativac Mladen Petrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda se mnogo govorilo o odlasku u švicarski Sion, potom i u Tottenham ili Celtic, a ranije i o pojačavanju nekog kluba iz brazilske ili američke MLS lige, Del Piero je završio daleko od svega toga - u Australiji, u FC Sydneyju. Ovaj genijalni igrač, kojeg je Diego Armando Maradona nazvao jednim od najboljih koje je ikada gledao, posljednjih je devetnaest godina proveo u Juventusu gdje je postao legenda, a već od ranije je najavio da će ovog ljeta napustiti Torino, ali i nastaviti karijeru. Naposljetku se odlučio za Sydney, a javnosti još nisu poznati detalji ugovora (financijski i vremenski period). "Ovo je veliki trenutak za FC Sydney, za našu nogometnu ligu i australski nogomet u cjelosti. Dočekat ćemo Del Piera raširenih ruku. On je legenda, jedan od najboljih nogometaša novijeg doba", izjavio je Scott Barlow, trener Sydneya.

Više o temi: specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo