Da Mamić nije poludio, od njega ne bi bilo ništa: 'Sretan sam!'

Dinamov napadač Fatos Beqiraj u sve boljoj je formi iz utakmice u utakmicu. Popularni Bećo, otkako je Mamić potjerao Krunu Jurčića, u posljednja je tri susreta zabio tri pogotka.

1.9.2013.
12:51
VOYO logo

Beqiraj je bio na izlaznim vratima Maksimira, a onda je nakon poraza od bečke Austrije Mamić poludio, potjerao Krunu Jurčića, a par v.d. trenera DinamaZoran Mamić i Damir Krznar odlučio je Beći dati priliku. Ovaj ju je iskoristio u potpunosti, u subotu je zabio i Istri.

"Vratio sam se nakon dugo vremena, postigao sam tri gola u tri utakmice i sretan sam zbog toga. Radio sam dosta dobro dok sam bio izvan kadra i to se vraća sad. Prijelazni rok je skoro gotov, 99 posto ostajem u Dinamu, sretan sam tu i bitno je samo da igram", Fatos Beqiraj. Sammir se pak približio punoj formi nakon što se gotovo cijelo ljeto oporavljao od ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno sam se super osjećao na terenu i baš je bio gušt igrati. Bili smo bolji cijelu utakmicu, stvorili smo puno prilika i mogli smo i uvjerljivije slaviti. Htjeli smo pobjedom otići na reprezentativnu stanku i siguran sam da ćemo jednako dobro nastaviti i za dva tjedna, prvo na Poljudu, a onda i na Maksimiru u Europa ligi."

Mladi Marcelo Brozović prokomentirao je pobjedu nad Istrom 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od samog početka smo jako dobro ušli u utakmicu, dominirali smo i bilo je samo pitanje koliko ćemo zabiti golova. Sada nam slijedi reprezentativna stanka, a onda nas ponovno čekaju veliki izazovi, prvo Poljud i Hajduk, a onda Europa liga protiv Črnomoreca", dodao je Modri veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo