FANTASTIČAN DERBI U MILANU: / Inter je opet prvi

Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

U derbiju 11. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je u Milanu svladao Romu sa 1-0 (1-0) i tako preuzeo vodstvo na ljestvici.

31.10.2015.
22:55
AFP, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

Strijelac jedinog gola bio je Gary Medel u 31. minuti susreta kada je prizemnim udarcem svladao Romina vratara Szczesnyja. Bodove Interu sačuvao je izvrsno raspoloženi vratar Samir Handanović s nekoliko sjajnih obrana.

Hrvatski reprezentativci Marcelo Brozović i Ivan Perišić odigrali su čitavu utakmicu za Inter koji je sada vodeći na ljestvici sa 24 boda, jednim više od druge Rome, a tri više od Napolija i Fiorentine uz utakmicu više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni prvak Juventus je kao domaćin svladao gradskog suparnika Torino sa 2-1 (1-0) golom u samoj završnici utakmice. Juventus je poveo prekrasnim pogotkom Paula Pogbe (19), na 1-1 početkom nastavka poravnao je Cesare Bovo (51), ali tri boda "staroj dami" donio je Juan Cuadrado (90+3) minutu prije isteka sudačke nadoknade. Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić ušao je u igru za Juventus u 78. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus i Torino sad aimaju po 15 bodova, te drže 10., odnosno 11. mjesto na ljestvici s istim brojem bodova kao i deveta Sampdoria.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo