ŠOKANTNA ISPOVIJEST / Fagiolo sve otkrio: '250.000 brzo je postalo 2,7 milijuna. Nisam spavao'

Image
Foto: Profimedia

Talentirani 22-godišnji veznjak Juventusa, Nicolo Fagioli priznao je istražiteljima da se kladio

18.10.2023.
12:16
Profimedia
VOYO logo

Predviđalo mu se da u narednim godinama postane vođa jednog od najvećih svjetskih klubova, a umjesto toga zabranjeno mu je baviti se nogometom idućih sedam mjeseci.

Image
NIJE DOBRO /

Tonali se kladio na svoje utakmice u Milanu: 'Procurila' kazna koju će dobiti

Image
NIJE DOBRO /

Tonali se kladio na svoje utakmice u Milanu: 'Procurila' kazna koju će dobiti

Talentirani 22-godišnji veznjak Juventusa, Nicolo Fagioli priznao je istražiteljima da se kladio, otkrio do sada nepoznate detalje kladioničarske afere koja potresa Italiju te zbog toga dobio manju kaznu od predviđene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

Image

"Najgori period je bio između ožujka i travnja 2023. U utakmici Sassuolo - Juventus napravio sam tehničku grešku i zamijenjen sam. Kad sam izašao, plakao sam zbog dugova, a ne zbog izmjene", kazao je Fagioli na saslušanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U rujnu 2022. bilo je to 250.000, a onda je poraslo na 2,7 milijuna", riječi su koje su u srijedu prenijeli talijanski mediji.

"Počeo sam s tenisom i online kasinom, zatim s nogometom, ali nikad na utakmicama Cremonesea i Juventusa, čak ni na prekršajima, kartonima, točnim rezultatima ili strijelcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednom trenutku više nisam mogao podići novac sa svog bankovnog računa koji je kontrolirala moja majka i počeo sam tražiti novac od svojih prijatelja koji nisu bili svjesni u kakvoj se situaciji nalazim.

Dužan sam 40.000 eura Gattiju i Dragusinu. Rekao sam da mi trebaju za kupovinu Rolexa u jednoj zlatarnici u Milanu, čime sam zapravo djelomično vratio dug", priznao je Fagioli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Noću sam prestao spavati. Što je vrijeme više prolazilo, dug me više opsjedao. Novac koji sam dugovao nastavio se povećavati i razmišljao sam o kockanju samo kako bih se pokušao oporaviti.

Slomit ćemo ti noge, tako su mi prijetili. Na kraju se nagomilalo toliko duga da čak i kada sam dobio okladu nisam dobio ništa, sve je samo smanjilo iznos novca koji još uvijek dugujem", otkrio je 22-godišnji Italijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo se kladite jer imate puno slobodnog vremena. Ujutro trenirate i onda se kladite da ubijete dosadu. Sandro Tonali mi je predložio da igram na ilegalnoj stranici. Vidio sam ga kako igra i pitao ga što radi. Rekao mi je da mogu i ja jer nema ni traga klađenju. I natjerao me da se registriram na toj stranici. Prvo smo igrali na tenis, a onda na nogomet", zaključio je.

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo