CRVENE DIJELI SVAKO MALO /

Evo tko će Vatrenima suditi protiv Poljske: Hrvatskoj sudi prvi put, a ne štedi na kartonima

Image
Foto: Profimedia

U slučaju pobjede u utakmici protiv Poljske u Varšavi koja se igra u utorak u 20:45 sati, Hrvatska će osigurati najmanje drugo mjesto u skupini, što bi im jamčilo prolazak u nokaut fazu natjecanja

14.10.2024.
16:55
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija teškom je mukom ostvarila značajnu pobjedu nad Škotskom u trećem kolu Lige nacija, čime je dodatno učvrstila svoju poziciju u skupini. Sada se Vatrenima pruža prilika za još jedan ključni korak prema četvrtfinalu, u četvrtom kolu protiv Poljske. Trenutno, Hrvatska ima šest bodova na ljestvici zahvaljujući trijumfima protiv Poljske i Škotske, uz jedan poraz od Portugala. Poljska drži tri boda, dok je Škotska ostala bez bodova.

Image
POPTUNO OPRAVDANO /

Osjetilo se da ga nema u sastavu protiv Škotske, a sada će izostati i protiv Poljske

Image
POPTUNO OPRAVDANO /

Osjetilo se da ga nema u sastavu protiv Škotske, a sada će izostati i protiv Poljske

U slučaju pobjede u utakmici protiv Poljske u Varšavi koja se igra u utorak u 20:45 sati, Hrvatska će osigurati najmanje drugo mjesto u skupini, što bi im jamčilo prolazak u nokaut fazu natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UEFA je već objavila sudački tim koji će voditi ovu ključnu utakmicu. Glavni sudac bit će Španjolac Alejandro Hernandez koji će po prvi put suditi utakmicu hrvatske reprezentacije. Hernandez, 41-godišnjak poznat po strogim kriterijima, često poseže za kartonima. U prosjeku, dodijeli više od pet žutih kartona po susretu, dok crveni karton pokaže u gotovo svakoj trećoj utakmici.

Njegovi pomoćnici bit će Jose Naranjo i Diego Sanchez Rojo, dok će četvrti sudac biti Juan Luis Pulido Santana. Za pregled video snimki zaduženi će biti Cesar Soto Grado kao glavni VAR sudac uz Jorgea Figueroa Vazqueza kao pomoćnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova utakmica bit će veliki ispit za hrvatsku reprezentaciju, ali i prilika da osiguraju važno mjesto u završnici ovog prestižnog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo