Evo što je Igor Pamić govorio o obiteljskoj drami

22.6.2013.
14:24
VOYO logo

Nažalost, Alena više nema. Četvrti pad bio je koban, preminuo je u petak navečer. Evo što je Pamić govorio krajem veljače 2013. godine o Alenovom problemu u razgovoru za Sportski.net.

"Sve smo nalaze napravili i svi nalazi su uvijek vrhunski, inače mu ja ne bih dozvolio da igra nogomet. Sad, koja je to sitnica, što je, je li to na psihičkom planu, vidjet ćemo. Ja nisam doktor, njemu se opet zamantalo, pao je u nesvijest na terenu, na 15-ak sekundi, dignuo se normalno i odšetao. Sada je sasvim u redu, svi nalazi su u redu i eto", rekao je tada Pamić i rekao da ga nije pretjerano strah:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa ja se ne brinem. Zato što smo bili kod svih vrhunskih doktora i svi su rekli da je zdrav, pogotovo srce i to. Nadam se da ćemo doći i do saznanja zašto se ovo događa. Ali to je nevjerojatno, da i dalje nitko ne zna zašto pada u nesvijest. Jer dvije godine nije bilo ništa, on normalno trenira, svaki dan je pod naporima i sada se to dogodi u 15. minuti utakmice. Jesu li psihološki razlozi u pitanju, teško je to znati. Kod kuće je zdrav, svi nalaze govore da je zdrav, bio je kod najjačih doktora, a njemu se i dalje to događa. Opet ponavljam, on se dignuo i htio je nastaviti igrati. Mislim, nismo mu to dopustili, naravno, ali doći ćemo do zaključka. Negdje neka sitnica je."

Nažalost, za tu 'sitnicu' sada je prekasno. Počivaj u miru, Alene...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo