ODBAČENI VATRENI / Evo što je Ante Rebić radio nakon što opet nije pozvan u hrvatsku reprezentaciju

Image
Foto: Screenshot

Izbornik i Rebić nisu se pomirili, a ne čini se da će se to uskoro dogoditi. Dalić je, pak, rekao da su svima koji zasluže otvorena vrata hrvatske reprezentacije

25.10.2021.
18:54
Screenshot
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u studenome igra dvije ključne utakmice za plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. Vatreni igraju 11. studenoga protiv Malte u gostima i onda tri dana kasnije vodeća momčad skupine Rusija stiže na Poljud.

Izbornik Zlatko Dalić za posljednju akciju u kvalifikacijama odabrao je 24 igrača koja će stići na okupljanje i još šestoricu njih koji će biti na pretpozivu u slučaju ozljede nekog igrača s užeg popisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U reprezentaciju se vratio, nakon ozljede, Dejan Lovren, a ovaj put također među pozvanima neće biti Bruno Petković, koji nije čak niti na širem popisu. Dalić je, dakle, i dalje u napadu, nema niti jednu klasičnu "devetku" i to ostaje uvjerljivo najveći problem Vatrenih. U momčadi je ostao desni bek Josip Stanišić, koji je debitirao u prošlom ciklusu i zadovoljio Dalićeve kriterije, a tu je i sjajni Kristijan Jakić koji vrlo dobro igra u Eintrachtu.

Image
ZANIMLJIV POKAZATELJ /

Hrvati poludjeli za igračem koji donedavno nije ni igrao za Vatrene

Image
ZANIMLJIV POKAZATELJ /

Hrvati poludjeli za igračem koji donedavno nije ni igrao za Vatrene

Gdje je Rebić u toj priči

Nema na ovom popisu, naravno, ni Ante Rebića. Nekad jedan od ključnih igrača hrvatske reprezentacije opet nije dobio poziv. On nije član Vatrenih još od kraja Europskog prvenstva, kad je u istupu na društvenim mrežama prozvao izbornika Dalića te nekoliko domaćih stručnjaka i nogometnih legendi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na dan objave novog popisa stanovnika Ante Rebić je u Milanu trenirao sam. Vuče ozljedu još od prije tjedan dana, a ne očekuje se ni da će nastupiti u sljedećoj utakmici MIlana, navodi portal Milan News.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik i Rebić nisu se pomirili, a ne čini se da će se to uskoro dogoditi. Dalić je, pak, rekao da su svima koji zasluže otvorena vrata hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo