VIDEO / Mamićevog poteza koji se jako rijetko viđa!

Dinamo je ostao šokiran porazom 3:2 od Zadra u osmini finala Kupa, a dio javnosti Mamićevom intervencijom uz aut-liniju pokraj trenera Ante Čačića.

31.10.2012.
11:08
VOYO logo

Hrabri Zadrani napravili su senzaciju i Modrima onemogućili obranu naslova u ovom natjecanju, a utakmica će ostati upamćena i po detalju s kraja susreta.

Očito ljut zbog Dinamovog prosipanja vodstva od 2:0, koje je trajalo do 83. minute, Zdravko Mamić se spustio do aut-linije, a trener Ante Čačić, koji je priznao da mu je ovo "apsolutno najgori trenutak u trenerskoj karijeri", njegov je čin opisao ovim riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zdravko je došao samo dati potporu Vidi i Sammiru. Rekao im je da daju sve od sebe u zadnjih 15 minuta i bio je vrlo poticajan", objasnio je Čačić, a Mamić dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio sam svojim autoritetom utjecati na igrače. Ja sam prvi za Čačićev ostanak, ali je glavno pitanje može li on izvući maksimum iz ove momčadi."

Srijeda zasad nije donijela nikakve turbulencije u Maksimiru i tek se očekuje Mamićeva najavljena kazna za trenera i igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači iz građanske inicijative Zajedno za Dinamo su zbivanja u Maksimiru prokomentirali ovako:

"Nije problem u porazu, zaista nije, to je sastavni dio nogometa, problem je što od našeg Dinama radite Crvenu Zvezdu u Hrvatskoj. Sedam žutih kartona za Zadrane, jedan crveni, izmišljanje prekršaja u zoni udarca, produženje utakmice 5 minuta, produženje produžetka 6 minuta... to ste napravili od našeg kluba. Dok kriminalci i lopovi svih sorti sjede u loži, policija i zaštitari maltretiraju BBB na istoku. BBB-i su se još jednom pokazali većim od velikih Dinamovih navijača kojih se na zapadu skupilo 50-ak. Poseban pozdrav idiotu kojem je jako smetalo vrijeđanje Mamića, ali ga to nije spriječilo da napadne navijače Zadra pred kraj utakmice. Nadamo se da su to vidjeli i oni koji nisu plaćenici iz HHO-a. Nadamo se da su čuli i hukanje Sammiru debelo nakon što su BBB-i napustili stadion jer nisu željeli biti predmet za iskazivanje frustracija zaštitara i policije po nalogu Zdravka Mamića. I bravo dečki za iskren pljesak Zadranima na postignutim golovima. To su momci koji su iskrvarili i s igračem manje za svoj klub i čestitamo im od srca. A jednog dana čestitat ćemo se i veseliti i s našim Dinamom. Jer ovo danas nije Dinamo, ovo je mafijaško leglo koje služi za bogaćenje jedne obitelji i za iskazivanje frustracija šačici debila sa zapada koji nisu ni kartu platili. Našeg Dinama nema, ali vratit će se u svoj svojoj veličini i mi ćemo ga dočekati s rukama u zraku, jer odustati ne mislimo. A to je i poruka BBB-ima koji su još jednom morali proći maltretiranje, samo zato jer se ne slažu sa samovoljom onog koji misli da je Dinamo nastao njegovim ukazanjem. Do pobjede...", stoji na Facebook stranici ZZD-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo