Obrat u slučaju 'Modrić': 'Nada se da će ga on spasiti'

Internetski portal Sportsdirectnews donio je zanimljivu analizu budućnosti Luke Modrića u Madridu.

29.5.2013.
8:40
VOYO logo

"Veznjak Real Madrida Luka Modrić se moli da trener Paris Saint-Germaina Carlo Ancelotti preuzme klub sa Bernabeua. Ancelotti je veliki poklonik bivšeg playmakera Tottenhama i od njega bi napravio vođu Real Madrida", stoji u uvodu.

"Ancelotti je želio dovesti Modrića još dok je bio trener u Chelseaju, a otkrio je i koliko je jako želio vidjeti 27-godišnjeg Hrvata u PSG-u, prije nego što ga je kupio Real".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tekstu se novodi kako su za Modrića ponovno zainteresirani engleski velikani Chelsea i Manchester United, ali i da se Hrvat odlično snašao u španjoskom glavnom gradu, te da je Ancelotti 'spreman oko Modrića graditi novu momčad Reala i odbiti sve ponude koje stignu'.

U cijeloj priči zasad postoje i dva moguća problema. Jedan je taj što Ancelotti još uvijek transfer u Real nije dogovorio sa čelnicima PSG-a, iako je izrazio veliku želju za dolaskom u Madrid. Drugi je, pak, povratak Zinedinea Zidanea na mjesto sportskog direktora Reala, službeno potvrđena ovoga utorka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, legenda kluba koja se povukla s tog mjesta dolaskom Josea Mourinha prije tri godine, ubuduće će ponovno imati značajan utjecaj na slaganje nove momčadi. Tako bi zadnju riječ o kvalitetama Luke Modrića mogao imati upravo veliki Zizou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo