PROŠAO KROZ DRASTIČNE PROMJENE / Evo, gledamo i ne vjerujemo. Što se dogodilo Davoru Šukeru? Nismo ga vidjeli u ovakvom stanju još od Francuske '98

Image
Foto: Facebook

Iako je u mirovini već gotovo 20 godina, Šukera i dalje obožavaju diljem svijeta

23.3.2022.
14:59
Facebook
VOYO logo

Ako i dalje mislite da je mit ona izjava da djeca u Afričkim selima nose dres Davora Šukera i da se stanovnici Šangaja kad čuju da ste iz Hrvatske viču, "Suker, Suker", onda se spremite za grubo prizemljenje.

Iako je u mirovini već gotovo 20 godina, Šukera i dalje obožavaju diljem svijeta, u Hrvatskoj manje zbog onog mračnog perioda fantomskog stolovanja HNS-om, ali u svijetu je on i dalje jedan od najboljih napadača koji je ikada gazio nogometnim terenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šuker, otkako je napustio HNS, gotovo da i nije boravio u Hrvatskoj. Zapravo ne možemo sa sigurnošću reći je li uopće dolazio u Hrvatsku, ali tu i tamo ga je kamera znala uhvatiti i to na drugom kraju svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije bio takav od 1998. godine

Evo recimo, sada je uhvaćen u Las Angelesu na druženju s navijačima Real Madrida u njihovoj američkoj podružnici. Ono što nas je naprosto bacilo u stanje šoka jest Šukerovo raspoloženje i ponašanje. U vrijeme dok je "predsjedavao" HNS-om, Šuker je bio izrazito zatvoren za medije, za navijače, da ne kažemo grub i bezobrazan, ali u SAD-u se očito preporodio.

Družio se s navijačima, slikao, snimao, gledao utakmicu, davao izjave, prognozu rezultata za Real Madrid ove sezone, čak je i izdiktirao najbolju postavu Reala, ako smo dobro razabrali. Ma uglavnom, moramo priznati da ga ovako sretnog nismo vidjeli još otkad je primio onu broncu u Francuskoj 1998. godine. Evo, ako ne vjerujete, uvjerite se sami...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo