MODRI IDU PO EUROPSKO PROLJEĆE / Evo gdje možete gledati utakmicu najvažniju utakmicu Dinama ove jeseni

Tekstualni prijenos susreta bit će i na portalu Net.hr

25.11.2021.
8:18
VOYO logo

Pred nogometašima Dinama u četvrtak je od 18.45 sati ključna utakmica za prolazak u 16-inu finala Europske lige kada će u Maksimiru ugostiti belgijski Genku susretu 5. kola skupine H. Uoči tog dvoboja Dinamo je drugi na ljestvici sa šest bodova, dva više od trećeg Genka te je jasno kako bi pobjedom osigurali jedno od prva dva mjesta u skupini koja osiguravaju nastavak natjecanja.

Image
ŠTO SE DOGAĐA S OLMOM? /

Nijemci analizirali tužnu sudbinu bivšeg dinamovca: 'Od Olimpa do horora...'

Image
ŠTO SE DOGAĐA S OLMOM? /

Nijemci analizirali tužnu sudbinu bivšeg dinamovca: 'Od Olimpa do horora...'

U prvom dvoboju ovih momčadi igranom 30. rujna u Belgiji Dinamo je slavio s 3-0, no trener Damir Krznar svjestan je kako taj rezultat ne odražava pravo stanje stvari na terenu u toj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dočekujemo teškog protivnika kojega respektiramo, ali vjerujemo kako naša momčad ima znanja i kvalitete da u nju uđe odlučno i da ju završi odlično. Genk je momčad koja u posljednje vrijeme, slično kao i mi, igra odlično, ali nema rezultate koji bi to potvrdili. Prošloga vikenda su izgubili u domaćem prvenstvu od posljednje momčadi na tablici s 0-2 iako su dominirali u posjedu lopte više nego mi protiv Osijeka. Radi se o momčadi koja je raznovrsna i agilna u napadu, no ima problema u fazi obrane. Nadam se kako ćemo to moći iskoristiti", rekao je Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš je cilj svakako proći dalje ako je to ikako moguće. Naravno da cijenimo Dinamo, pogledali smo dovoljan broj njegovih utakmica, ali smo isto tako uvjereni da o nama ovisi kako će završiti dvoboj u Zagrebu“, rekao je trener Genka Van den Brom.

Podsjetimo kako je prva utakmica ova dva kluba, u Belgiji, završila visokom pobjedom hrvatskog prvaka od 3-0, ali trener Genka je naznačio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svim igračima je jasno zašto smo došli ovdje i što im je činiti na terenu. U prvom ogledu smo stvorili veliki broj prilika i tako moramo igrati i ovaj put protiv Dinama. Taj rezultat u prvom susretu je bio previsok. Mi imamo svoj cilj, želja nam je igrati proljeće u Europi“.

Utakmica počinje u 18.45, a prijenos je na Areni Sport 1. Emisija uoči susreta počinje sat vremena ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo