EVO GDJE MOŽETE GLEDATI AKTUALNE SVJETSKE DOPRVAKE: / Ovo je zbunilo čitavu Hrvatsku; sad znamo i razlog zašto su to napravili

Image
Foto: AFP

Prijenos ćete moći pratiti na Doma TV, a program kreće u 17.30 sati

24.3.2019.
14:58
AFP
VOYO logo

Vatreni večeras od 18.00 u Budimpešti, na Groupama Areni, igraju drugu utakmicu u skupini E kvalifikacija za Euro 2020. Protivnik našoj nogometnoj izabranoj vrsti bit će domaćin Mađarska.

Prijenos ćete moći pratiti na Doma TV, a program kreće u 17.30 sati. Utakmica će se putem interneta na području Hrvatske moći gledati i na portalu GOL.hr. Nova je, tako, nedjeljni susret prebacila na svoj drugi kanal što je zbunilo čitavu Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
'HRVATSKA IMA JEDNU JAKO SLABU TOČKU': /

Ove riječi neće se svidjeti Vidi; Domagoj sad sigurno ima motiv više u Budimpešti

Image
'HRVATSKA IMA JEDNU JAKO SLABU TOČKU': /

Ove riječi neće se svidjeti Vidi; Domagoj sad sigurno ima motiv više u Budimpešti

'Glavni razlog prebacivanja prijenosa je središnja informativna emisija'

Služba za odnose s javnošću Nove TV istaknula je kao glavni razlog prebacivanja prijenosa upravo središnju informativnu emisiju, Dnevnik Nove TV, koji počinje u 19.15. Također, smatraju kako je Doma TV jednako adekvatna i dostupna u prijenosu te navode da se utakmica dodatno može pratiti i na portalu Gol.hr, kako su u svom priopćenju istaknuli za Direktno.hr.

HRT ljetos izgubio u utrci s Novom TV

HRT je na ljeto izgubio u utrci s Novom TV, a Nova će emitirati sve utakmice hrvatske reprezentacije u kvalifikacijama za Euro 2020. godine kao i Europsko prvenstvo. Uz to, na istom programu bit će i kvalifikacije za SP 2022. kao i Uefina Liga nacija. HRT je do SP-a prenosio reprezentaciju, ali to je sad prošlost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, ovo će biti nešto drugačije kvalifikacije nego što smo na to naviknuli. Čak 55 europskih zemalja podijeljeno je u čak deset skupina, poredanih od slova A do slova J.

Prve dvije momčadi u svih deset skupina plasiraju se na Euro, a ostale četiri momčadi trebale bi se plasirati kroz doigravanje. Po prvi put od 1976. godine, zemlja domaćin Eura nema pravo direktnog plasiranja na natjecanje, pa u kvalifikacijama sudjeluje i aktualni europski prvakl Portugal! Što nije ni čudno, s obzirom na to da se igra u čak 12 europskih gradova – i jednakom broju država!

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo