Evo ga! 'Sreća' pomazila Dinamo, Hajduk i Rijeku

Hrvatski nogometni četverac Dinamo, Hajduk, Rijeka i Split odznali su svoje protivnike u četvrtom pretkolu Europske lige.

8.8.2014.
9:03
VOYO logo

'Božica Fortuna' je učinila svoje. Sreća je pomazila Dinamo, Hajduk i Rijeku. Jer, realno, Petrolul, Dnjipro i Sheriff su suparnici koji hrvatski 'trojac' po kvaliteti može proći. Iako, to ne znači da će se lako 'prošetati' do pobjeda. Sreća za Dinamo je ta što nisu izvukli ruski Rostov Stipe Pletikose i Hrvoja Milića koji je itekako neugodna momčad. Hajduk je mogao dobiti engleski Tottenham, Dnjipro je ipak puno bolja opcija. Rijeka je prošla najbolje, dobar poznanik Dinama Sheriff prepreka koju Rijeka može preskočiti.

Split jedini ima teški zalogaj. Talijanski prvoligaš Torino na Parku mladeži upriličit će veliki spektakl za sve ljubitelje nogometa, ali i biti teška prepreka za izabranike trenera Ivana Matića. Torino je prošle sezone završio na sedmom mjestu ljestvice Serie A s osvojenih 57 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo će prvi susret igrati u Rumunjskoj 21. kolovoza dok je uzvratna utakmica u Zagrebu na rasporedu tjedan dana kasnije. Hajduk će prvi susret protiv Dnjipra, kluba s kojim je igrao u sezoni 1985/86. u osmini finala Kupa Uefa (slavio u oba dvoboja) igrati u Ukrajini. Izabranici Matjaža Keka prvu utakmicu igraju na Kantridi, dok će Splitovci prvu utakmicu igrati na Parku mladeži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo