EUROPSKA SENZACIJA KRENULA U LOV NA RAKITIĆA: / Ovaj klub se do sada nije spominjao, a bio bi idealan za Vatrenog

Image
Foto: Profimedia

Nekako se čini da bi Rakitiću to mogao biti idealan klub za nastavak karijere, barem ako je suditi po kvaliteti igre i ambicijama

12.5.2020.
23:28
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac iz redova Barcelone, Ivan Rakitić, ovih je dana vruća roba na nogometnom tržištu. Vatreni je nepoželjan na Camp Nou, ugovor mu istječe za godinu dana i nije pretjerano skup, a to je izazvalo velik interes kod brojnih europskih velikana.

Nema tko se u proteklih nekoliko tjedana nije spominjao u kontekstu Rakitića, od PSG-a, Juventusa, Atletica, Tottenhama pa do Napolija, Seville, Intera, Milana, a sada se lovu na plemenitog hrvatskog veznjaka uključio još jedan vrlo zanimljivi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ivan Rakitic of FC Barcelona during the match Valencia CF v FC Barcelona, of LaLiga 2019/2019 season, date 21. Mestalla Stadium. Valencia, Spain, 25 Jan 2020., Image: 494849562, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Idealan klub

Talijanski mediji tvrde kako Rakitića želi ovosezonska senzacija, rimski Lazio. Lazio se prije pandemije koronavirusa borio s Juventusom za prvo mjesto i trenutno zaostaju samo bod za torinskim divom. Igraju možda i najbolji nogomet u ligi pa čak i jedan od boljih u cijeloj Europi. Okomiti su, atraktivni, organizirani, moćni, a Rakitić bi im, vele Talijani, izvrsno odgovarao.

List Il Tempo donosi zanimljivu priču i navodi kako je uprava Lazija već kontaktirala Rakitićeva agenta i ponudila mu trogodišnji ugovor, a uz to vele kako je trener Simone Inzaghi oduševljen Hrvatom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rakitić je igrač po ukusu trenera Simonea Inzaghija koji je uvjeren da bi mu on bio sjajno pojačanje za sezonu koja ga čeka u Ligi prvaka", pišu Talijani. Premda nebeskoplavi nisu kalibar PSG-a, Juventusa i ostalih velikana, nekako se čini da bi Rakitiću to mogao biti idealan klub za nastavak karijere, barem ako je suditi po kvaliteti igre i ambicijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo