VLAŠIĆ NAJAVIO OKRŠAJ SA ČEŠKOM I OSVRNUO SE NA KRITIKE NAKON PORAZA OD ENGLEZA / 'Svim Hrvatima je jako stalo do Vatrenih. Kada se izgubi, sve je katastrofa...'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatska reprezentacija za dva dana protiv Češke igra drugu utakmicu na Europskom prvenstvu

16.6.2021.
11:34
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Vlašić i pomoćni trener Vedran Ćorluka održali su konferenciju za medije dva dana prije druge utakmice Vatrenih na Europskom prvenstvu, dvoboja sa Češkom.

Image
BROZOVIĆ ĆE U POSEBNIM KOPAČKAMA IGRATI PROTIV ČEŠKE /

Pogledajte što će nositi 'Epic Brozo', ovo će biti pravi hit

Image
BROZOVIĆ ĆE U POSEBNIM KOPAČKAMA IGRATI PROTIV ČEŠKE /

Pogledajte što će nositi 'Epic Brozo', ovo će biti pravi hit

Vatreni su prvu utakmicu na Euru izgubili (0:1) od Engleske, a Vlašić je odigrao posljednjih 20 minuta. Pretpostavlja se da će izbornik Zlatko Dalić protiv Češke na teren poslati izmijenjenu postavu u odnosu na onu koja je istrčala protiv Engleza i Vlašić bi sada mogao početi od prve minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izbornik još nije ništa odredio pa ne znam počinjem li. Moje fizičko stanje je dobro. Imamo još dva dana do utakmice i sve ćemo saznati", kazao je.

Po pobjede za prolazak

Vlašić te se potom osvrnuo na sljedeće protivnike Hrvatske u skupini, Češku i Škotsku. Te su momčadi međusobno igrale u prvom kolu i Česi su pobijedili 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I jedna i druga ekipa su dobre, tvrde, momčadi. Njihova utakmica je bila dobra i ne bismo trebali pričati tko je bolji od njih. Mi se trebamo spremiti,pobijediti obje reprezentacije i kako bismo prošli dalje", rekao je Vlašić,

' Kada se izgubi, sve je katastrofa...'

Vlašić je potom poslao poruku hrvatskim navijačima koji su bili nezadovoljni Vatrenima nakon poraza od Engleske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da je svim Hrvatima jako stalo do reprezentacije. Dojam bi možda bio drugačiji da je završilo 0:0. Kada se izgubi, sve je katastrofa i nadam se da ćemo biti bolji u sljedeće dvije utakmice"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi smo dovoljno kvalitetni i pokazat ćemo to u sljedećim utakmicama. Moramo biti opušteniji i manje razmišljati o pritisku. Protiv Engleske smo igrali sigurnije, a sada ćemo biti bolji i opasniji", poručio je Vlašić.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo